Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 5378 visningar

Garmin 225 visar fel under passet (men rätt i connect)

Åsa
1978 • Tyresö
#1
25 september 2016 - 19:37
Gilla 
Min garmin 225 har funkat felfritt fram tills senaste passen. De data som visas på de olika displayerna under själva passet är helt fel gällande typ allt (fart, tid, etc).
Det märkliga är att när jag laddar upp passet på connect är allt plötsligt rätt. Detsamma gäller lap-notiserna som kommer under under pågående pass, som alltid är rätt trots att datan på displayen säger något helt annat. Den enda chansen att få korrekta data under själva passet är alltså att haffa en lap-notis och kolla där, i övrigt är det bara kajko.

Någon som varit med om liknande?
Någon som vet vilka knappar man ska trycka på för att starta om klockan?
VanQuijote
1975 • Frösön
#2
26 september 2016 - 15:48
Gilla 
Mysko! Du har inte råkat få in enheten miles istället för km?

Gissar att omstart görs genom att hålla inne knappen uppe till vänster. Så funkar 230, 235 m.fl.

Åsa
1978 • Tyresö
#3
26 september 2016 - 18:17
Gilla 
Aha! Där var det nog något tokigt. Det stod på miles och feet och massa annan skit. Ändrat alla nu till metiska enheter. Förhoppningsvis gör det susen.

Men märkligt att detta ändrat på sig, har som sagt haft klockan i ett år nu och alltid haft metriska enheter. Varför har den bytt av sig själv helt plötsligt? Det är ju inget man råkar göra av misstag direkt.
Ändringen kom efter att jag varit i Japan med klockan. Vet inte om det spelar någon som helst roll men det var iaf efter det som den visat fel.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.