Löpning Övrigt 4 inlägg 1180 visningar

Hur spara rundor från Sporttracks m fl vid datorrensning

Per M
1964 • Uddevalla
#1
5 november 2008 - 13:29
Gilla
Hej!
En mer datateknisk fråga. Min dator har blivit ordentligt seg och jag skall göra en rensning (omstart???). Jag har kopierat alla dokument på en extern hårddisk, men nu undrar jag om någon vet hur man gör för att spara de löprundor jag sparat ner i program som Sporttracks och Training center.
2006 • Alingsås
#2
5 november 2008 kl 14:13
Gilla
Sporttracks - om du valt alternativet "Daglig aktivitet" så har du längst ned i vänsterspalten "Andra uppgifter" Loggboken ska du spara och den kan du importera till den nya installationen.

Traningcenter - Här går du in under arkiv i menyraden högst upp. Väljer alternativet exportera alla. Den filen som du får sparar du och importerar efter ominstallation.

Jag har för mig att man får med det mesta. Jag saknade dock kartor vill jag minnas när jag gjorde det för några månader sedan.
Per M
1964 • Uddevalla
#3
5 november 2008 kl 16:33
Gilla
Tack för hjälpen, Mikael! Sätter mig med detta senare i veckan.
Per M
1964 • Uddevalla
#4
5 november 2008 kl 21:47
Gilla
Är tyvärr inte tillräckligt kunnig på detta område:
På Trainingcenter kunde jag välja var jag ville spara uppgifterna och valde då den externa hårddisken, så det skall väl inte vara några problem, men på Sporttracks får jag inga valmöjligheter var jag skall spara uppgifterna när jag trycker på "spara" - sparas de ändå? Var i så fall och hur får jag fram dem efter "resningen"?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.