Löpning Löpning - Triathlon 1 inlägg 7664 visningar

Amzungo volontärlopp 2017 - spring/gå för kvinnorna i Kenya!

Göteborg
#1
18 maj 2017 - 14:57
Gilla
Bild uppladdad av Lisa Alfredsson
Loppet för alla, även du som inte brukar delta i lopp!

Varmt välkomna till Slottsskogen i Göteborg torsdagen den 7:e september kl: 17:30 för att delta i Amzungo Volontärlopp, som arrangeras för fjärde gången. Alla är välkomna oavsett ålder, kondition eller målsättning. Utmana gärna kollegor eller bjud med släkt och vänner som kan springa med dig för att göra upplevelsen roligare!

Din deltagaravgift går, precis som förra gången, till vårt projekt för kvinnor i Kenya. De insamlade pengarna från tidigare lopp har verkligen gjort skillnad!

Välj mellan att gå 4 km eller springa 4 km eller 8 km. Vi bjuder på fika och frukt och lottar ut superfina priser bland alla som deltar som träningskort, restaurangbesök och massa annat. Självklart belönas vinnarna i varje kategori med priser.

ANMÄLAN:
Läs mer hur du anmäler dig på vår hemsida och utmana gärna kollegor eller bjud med släkt och vänner som kan springa med dig. Gå till www.amzungo.com/lopp

Anmäl dig senast 28:e maj för endast 150 kr/person eller 600 kr för lag (4-6 deltagare). Endast 100 kr för studenter och 50 kr för barn upp till 12 år hela perioden (barn under 7 år deltar gratis).

Kan du eller företaget du arbetar på sponsra med någonting till prisbordet eller under loppdagen för att så mycket som möjligt av deltagaravgifterna ska gå direkt till kvinnoprojektet.

Ring oss gärna på 0700 – 945 700 eller skriv till lopp@amzungo.com.

Vi ses i Slottsskogen i september!

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.