Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 975 visningar

Löparklocka med bra GPS?

Kristina91
1991 • Gnesta
#1
1 februari 2023 - 13:42
Gilla
Hej, jag mäter tid och avstånd på mina löparpass med Strava-appen i mobilen. Men den senaste tiden har jag haft väldiga problem med att GPS:en tappar kontakt och mäter konstigt (väldigt korta kilometer ibland!). Jag har testat andra appar också, men de funkar inte bättre.

Funkar det bättre om man har en klocka? Vilken ska jag köpa i så fall? Det är framför allt avstånd och tid jag är intresserad av. Jag tränar inte på puls. Jag är inte så teknisk av mig så det får gärna vara en enklare modell.
1967 • Torslanda
#2
1 februari 2023 kl 13:57
2 Gilla
Om du vill ha riktigt bra GPS mätning så är det en klocka med multiband du behöver, t.ex Garmin 255 eller liknande. Din telefon har i regel inte så bra GPS korrigering då de inte främst är avsedd att mäta GPS med armpendling etc. Det finns många andra märken som har bra GPS de med. Du kan alltid koll ain DC rainmaker och hans reviewer av alla möjliga klockor: https://www.dcrainmaker.com/2021/11/best-gps-sport-smartwatches-recommendations-guide-2021.html Det finns gott om billiga klockor som gör det du behöver så man måste inte gå på toppmodellerna Köpte klockor till mina döttrar för runt 1000 lappen som de är väldigt nöjda med i sin träning.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.