Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 707 visningar

Pulsklocka/armband med display som går att ställa in så att den alltid är igång

Malmo
#1
7 februari 2023 - 06:14
Gilla
Hej
Skulle behöva en pulsklocka/armband, den _smala modellen_ typ Fitbit Charge eller liknande, där det går att ställa in så att klockan visar tiden hela tiden, dvs en pulsklocka/armband med display som går att ställa in så att displayen alltid är igång.

Displayen skall inte tona ner/släckas, och man ska inte behöva skaka på klockan eller trycka på någon knapp för att starta displayen.

Behöver hela tiden kunna ha koll på klockan utan att detta kräver någon aktivitet från min sida! (Inser att detta kommer att dra mera batteri)

Det är inte stoppur eller aktivitetstid jag är ute efter, utan "vanliga klocktiden"

Någon som vet/har förslag?
J.
#2
7 februari 2023 - 06:30
2 Gilla
Fitbit Charge 5 har ett alternativ för alltid påslagen display som du kan aktivera i inställningarna. Detta gör att du kan se tiden kontinuerligt utan att behöva skaka eller trycka på några knappar. Tänk på att om du aktiverar displayen som alltid är påslagen ökar batteridragningen. Andra liknande fitness trackers med alternativet Always-on display är Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro och Huawei Band 7 Activity Bracelet.

Om du vill köpa kan du köpa från butikerna nedan:

https://www.prisjakt.nu/c/aktivitetsarmband https://soldfy.se/hem-och-fritid/halsa-och-traning/aktivitetsarmband https://fyndiq.se/sport-fritid/traningsutrustning/sportklockor/aktivitetsarmband/ https://cdon.se/mobiltelefoni/wearables/aktivitetsarmband/
Mr YW
1962 • Hovås
#3
7 februari 2023 - 14:08
Gilla
De flesta Garmin klockor uppfyller nog kravet.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.