Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 811 visningar

Asics DS Trainer 14 - säljes billigt från Storbritannien

1977 • New York
#1
3 mars 2009 - 17:58
Gilla
Bor i London och har nu bestämt mig för att flytta tillbaka till Stockholm. Har för avsikt att köpa ett par Asics DS Trainer 14 och fann denna webbsida när jag sökte efter priser i Storbritannien.

Standardpriset i butik i Stockholm är omkring 1400 kr. I London säljs de för £90 i butik vilket motsvarar 1154 kr med dagens växelkurs. Det motsvarar 20% lägre pris. Kollar man däremot på nätet kostar samma sko £71 vilket motsvarar 910 kr eller omkring 35% lägre pris jämfört med Sverige.

Jag erbjuder mig därför att köpa med mig skor mot betalning mot en skälig ersättning om låt oss säga 1100 kr för leverans i Stockholm. För att undvika eventuella komplikationer föreslår jag att ni provar skorna i butik innan och att ni hör av er snarast så att jag kan göra min egen beställning.

Innan jag kommer ta din beställning förväntar jag mig att halva summan (550:-) sätts in på mitt svenska bankkonto. Jag kan tänka mig att göra beställning av andra vanligt förekommande skor också.

Du kan få dina skor inom slutet av Mars månad.

Observera att detta inte är någon affärsmässig verksamhet utan en vänlig gest till andra löpare. Skicka gärna ett meddelande till mig om ni vill ha mer information.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.