Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 1906 visningar

Saknar kartdata för Google Earth

1960 • Strängnäs
#1
1 december 2009 - 23:47
Gilla
Hej löparvänner,
jag investerade för några månader sedan i en Garmin FR405 för att se hur träningen utvecklas o s v. Tyckte det var häftigt med Garmin Training Center och Garmin Connect. Så för några veckor sedan skulle jag och min kollega jämföra data från en gemensam träningsrunda och döm om min förvåning då jag får se en karta och markering exakt där vi har sprungit. Sedan dess har jag försökt att få in samma typ av information, men får bara följande meddelanden:
GTC: Google Earth is only used to display data that has GPS positional information.
CG: Inga kartdata hittades för den här aktiviteten.

Har gått in på mina TCX-filer i History-mappen (Har en PC, windows XP) och mycket riktigt, där finns all den information jag kan se in mina träningsapplikationer, men någon GPS-information finns det inte (utgår på något sätt att även de ska ligga i dessa TCX-filer).

Har letat runt i Garmins egna forum och hittat ganska många frågor av samma slag, men några konkreta svar tycker jag mig inte finna.

Är det någon som har stött på samma problem och som har löst det? Rent intuitivt känns det som att GPS-informationen inte transfereras över till datorn, men det ska jag låta vara osagt.

Vänliga hälsningar,
MUSG
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.