Dalsland X-Trail 22 km

 1. Korta banan – ca 9 km
  Passar dig som inte är så van vid långa distanser och krångliga stigar. Mycket grusväg första 4 km innan slussarna. Sen blir det stigar i skogen med inslag av stenhällar och rötter. Direkt efter slussarna kommer också en tuff del av banan med många höjdmeter. Banan avslutar med en kortare asfaltsträcka innan man är tillbaka i centrala Bengtsfors och målet.

  Långa banan – ca 13 km
  Passar dig som älskar utmaningar och att springa på härliga stigar i skogen! Grusväg i början och sedan stigar med varierat underlag där vissa partier är tekniska med ojämnt underlag. Avalutningen är densamma som korta banan och efter slussarna så kommer en tuff del av banan med många höjdmeter innan man är uppe på banans högsta punkt. Banan avslutar med en kortare asfaltsträcka innan man är tillbaka i centrala Bengtsfors och målet.

  Utmaningen – ca 22 km
  Om 13 km känns för kort så är detta alternativet för dig! Först ett varv på långa banan och sedan ett varv på korta. På första varvet utmanas du av en fantastisk stiglöpning och rejält med höjdmeter. Andra varvet börjar mycket lugnare med en längre sträcka på slät grusväg där du kan återhämta dig. Avslutningen där du återigen ska upp från slussarna till banans högsta punkt kräver att du har kräm kvar i benen för att inte vägga totalt. Denna bana är ett riktigt styrkeprov!

 2. Löpning
 3. 22 km
 4. 3 oktober 2015
 5. Camp Dalsland
 6. www.dalslandxt.se
 7. 100% ospecificerat
 8. Bengtsfors, Bengtsfors, Västra Götaland, Sverige
 9. Erik Josefsson, Bengtsfors
 10. Totalt har 4 medlemmar registrerat resultat för Dalsland X-Trail 22 km.

Forum

Relaterade trådar Inlägg
27 aug Välkommen till Dalsland X-Trail 22km! 2 st
(visar 1 tråd)

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1 Pelle Andersson 1:48:03 4:55
2 Per-Erik Olsson 1:52:21 5:06