Camilla Larsson

Camilla Larsson

1974 • Finspång

Camilla Larsson

1974 • Finspång
- min/km Joggpers
1 st Aktiviteter i år
0 km Löpt i år
0 h Tränat i år

Är en tjej/kvinna född 1974, mamma till en grabb född 1997 som heter Pontus, bor i Finspång. Har bott i Finspång nästan hela mitt liv, utom 1 år i Hageby i Norrköping mellan 1995 -1996 och sen i Åby Norrköping mellan 2007 - 2010. Skilde mej i november 2010. Då flyttade jag tillbaka till Finspång från Åby i Norrköping. Är född och uppvuxen i Finspång. Så bodde i Finspång till maj 1995 sen flyttade jag till Norrköping med min dåvarande sambo och vi bodde i Norrköping ca 1 ½ år sen flyttade vi tillbaka till Finspång i mitten på 1996 och där bodde vi till 2007. Då vi flyttade till Åby i Norrköping. Och där bodde jag fram till 1 december 2010 då jag skilde mej från min dåvarande sambo/man, min sons pappa. Så nu tänker jag INTE flytta något mer. Utan blir kvar här i Finspång. Har det så bra här nu med jobb, kompisar, familj. Och nu börjar jag få ordning på mitt liv efter allt kämpande.

Jag lider av depression, ångest, torgskräck, whiplashskada i höger axel, kotor och diskar i nacken är ihoptryckta, stel i bröst och framsida axel, stelhet runt skulderbladen och i sidan av ryggen, ständig värk i nacke/axel på höger sida, huggande, molande värk 24 timmar/dygn 7 dagar i veckan och även en lindrig utvecklingsstörning men klarar mej bra ändå

Har insett att om jag ska få må bra igen så måste jag göra det som känns bäst för mig och just nu är det fokus på att få ordning på mitt liv med träning, matordning med andra ord en fungerande vardag

Vill ni veta mer så fråga

Och ni som vill ha en ny träningskompis lägg gärna till mej, det spelar ingen roll vart ni bor då vi är träningskompisar här men inga negativa personer de raderas direkt. Det som står i min blogg och kalender är helt mitt beslut och den som det INTE passar behöver INTE heller läsa det som står i varken bloggen eller i träningskalendern och alla dumma kommentarer kommer att plockas bort.

Ett tips till er som tränar: Ha INTE för stora krav på er träning. Utan sätt upp små delmål på vägen mot det stora målet. Det är bättre att gå ut sakta och sen öka annars rasar det. Det har jag fått lära mej under resans gång.

I min blogg kommer det stå vardagliga saker som händer i mitt liv

Jag finns på:

Myfitnesspal:
http://www.myfitnesspal.com/sv/profile/camillalarsson1974

Garminconnect: https://connect.garmin.com/modern/profile/
Camillalarsson1974

Instagram:
http://www.instagram.com: Camillalarsson1974
så den som vill får gärna lägga till mig där

Twiik.me: https:/http://app.twiik.me/sv/mydiary/

Facebook: m.facebook.com/camilla.larsson.923
Ha det så bra alla duktiga som tränar

Målsättning:

Må bra

Medlem sedan 16 april 2018

+ Visa mer
Användaren har valt att inte dela ut sin träningsdata.