1974 • Lerum

Sthlm marathon - anmäld :-)

Måndag 20 februari 2017 20:20

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Var nu flera år sen så hög tid köra över Västerbron. Som alltid försöka satsa på pb så målet är sub 2.56...

Kommentarer

Robban Andersson - 20 februari 2017
Då kan vi ha följe ;-)
Tobias Nilsson - 20 februari 2017
Ha ha... Jag följer dig upp på Valhallavägen (fast du startar väl bredvid kenyanerna och kan ta rygg på dem så blir svårt för mig hänga på...). Men vi kan värma upp ihop!
Staffan Dahlgren - 20 februari 2017
Själv har jag inte bestämt mig än. Nästa år ska jag definitivt springa nya banan. Kanske satsar jag på mer fart i eller springer mest för skojs skull, får se...
Tobias Nilsson - 20 februari 2017
...fast sista gången på den här banan... springer du för skoj så kanske lagom fart för mig :-)
Robban Andersson - 21 februari 2017
@T klart att S skall göra oss sällskap. Tycker vi beställer honom som hare ;-)
Olov Stenström - 21 februari 2017
Är det inte premiär för nya banan redan i år?
Robban Andersson - 21 februari 2017
@O tror de gjort om bansträckningen i år oxå fast inte på samma sätt som inför 2018! Springer du?
Staffan Dahlgren - 21 februari 2017
Det är mindre korringar i år, ingen Södermälarstrand utan Hornsgatan istället vilket betyder extra backar på söder, heller ingen backe upp mot stadion på första varvet (Sturegatan) utan man fortsätter rakt fram på Karlavägen första varvet. Haha, kanske blir maran ändå, fast skojspringa på över tre timmar har jag inte lust med, men att springa kontrollerat på 2:55-2:58 skulle jag kunna tänka mig utan att gå på max...
Olov Stenström - 21 februari 2017
Aha, så det är större förändringar inför 2018, spännande. De småkorigeringarna som Staffan beskriver har jag ju läst om.
Olov Stenström - 21 februari 2017
@Robban , jag är anmäld i år i alla fall sedan länge. Om jag ska springa vet jag inte ännu. Vet ärligt talat inte om jag har energin att dra igång maraträningen nu på våren efter Vasaloppet. Har gått All in på skidåkningen nu i vinter o knappt sprungit en meter. Får se vad kroppen vill när jag dragit igång löpsäsongen igen efter vasan.
Robban Andersson - 21 februari 2017
Skidåkningen har gjort dej stark vill jag lova! Bara spring ;-)
Tobias Nilsson - 22 februari 2017
Intressant med Hornsgatan. Det låter lite tufft upp från Slussen så även om man då slipper delar av Västerbron så känns det som en tuffare sträckning eller vad tror ni? Men det är klart, slippa Sturegatan känns bra men mer för personliga minnens skull (där jag 2000 lade mig på rygg på trottoaren för att vila när jag första gången siktade på sub3...).

@Olov: du har ju gjort Vasan förut och det tar inte många veckor innan du är i fin löpfart så maran kommer gå fort! Skoj köra ihop!

@Staffan: kontrollerat på 2.55 utan köra max - jamendåså... Kommer bli skoj det med!

@Robban: har du satt mål för Sthlm? Fort antar jag men hur fort...?
Staffan Dahlgren - 22 februari 2017
Efter Hornsgatan blir det utför innan det sedan kommer ytterligare en backe uppför på Söder som jag nu inte har namnet på innan det sen blir utför mot Västerbron, vi slipper också korta, branta Pålsundsbacken upp till bron. Även om mäster Szalkai säger annorlunda på marathon.se så är jag övertygad om att det blir en något långsammare bana nu.
Olov Stenström - 22 februari 2017
@Robban. Jo skidåkningen har nog gjort mig stark i lite andra delar av kroppen, har tidigare märkt positiva effekter av det i hållningen när jag drar igång löpningen.
@Tobias. Som du skriver tar det ett par veckor att väcka upp löpträningen. Visst vore det skoj att köra ihop, många här som ligger på ungefär samma nivå, jag kan nog som bäst komma ner mot 2:55 om jag kommer igång med träningen.
O visst vore det skoj att prova denna mellanårsbana, det tillfället kommer ju aldrig igen.
Robban Andersson - 22 februari 2017
@T har ju sagt 2.48 men tror jag kommer gå för nytt PB sub2.55 å i höst i Göteborg på allvar hota 2.48! Tror det e ett realitiskt upplägg för Andersson :-) så vi kan helt klart ha följe å sporra varandra den 3juni!
Tobias Nilsson - 22 februari 2017
@Staffan: precis - jag tycker också det känns något långsammare men väder är nog viktigare än den här bansträckningen och sen inte minst att det med de här förändringarna nog blir betydligt bättre publik än på stela S.Mälarstrand.

@Olov: dåså - då kör vi ihop och så tar vi med Staffan och så tar vi rygg på Robban så länge vi orkar så blirl det nog bra för oss allihopa. Robban kan gott vara draglok så att han sen är redo för SM i höst :-)

@Robban: vi tar rygg på dig men är nog rädd att du kommer lämna oss ganska snabbt. Du är stark nu!
Robban Andersson - 22 februari 2017
@T just nu så e jag allt annat än stark men 2h passen på helgen rullar på fint nu då där slarvar jag inte :-) vi kommer ha följe! Kommer inte springa ifrån er :-) jag lovar ;-)
Tobias Nilsson - 22 februari 2017
@Robban - bra gjort att inte slarva med långpannorna. Speed har du redan så det i kombo med bra grund kommer ge riktigt bra utdelning... Ska bli skoj!