1973 • Knivsta

Lös och ledig i skogen

Onsdag 5 juni 2013 20:38

Löpning - Terräng
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Äntligen igång igen. Tog bort förbandet på tån, tyckte det såg ok ut ändå. En fantastisk kväll, var tvungen att komma ut en sväng.
5:an elljusspåret (hela tiden lilla stigen parallellt med stora spåret på yttervarvet) + dit och hem (via strandpromenaden).
Ingen musik helt frivilligt. Inte dumt alls.
Lite läskigt för tån i nedförsbackarna.
10,22   km
Distans
57:34
Tid
5:38   min/km
Snitt
Asics GEL 1170
Total distans: 
94:50:53
1157 km

Gilla passet

Kommentarer

Morgan Johansson - 5 juni 2013
Var också nära att ge mig ut ikväll. Men det fick bli motionscykeln även idag. Men imorrn......Då dammar vi av löparskorna.:-)
Jenny Fischer - 6 juni 2013
Härligt, Morgan! Jag körde i den snygga gröna finishertröjan, btw ; ) Vi är ff impade av dina tävlingskläder förresten, verkligen snyggt!
Morgan Johansson - 6 juni 2013
Blir snyggare med.i helvitt efter 3 veckors löpning i Spanien.:-) Men som jag alltid har sagt. Ser man inte snabb ut så går det inte springa snabbt heller.
Jenny Fischer - 7 juni 2013
Men vilka pers du kommer sätta efter Spanien, du kommer ju se vrålsnabb ut! Var någonstans i Spanien ska ni vara? En av mina bästa kompisar bor i Sevilla, och jag drömmer om att åka ner på ett eget litet träningsläger hos henne. Och appropå de vita kläderna, jag har ju tänkt vara riktigt hejasverige-blågul när jag springer Berlin-maran. Men nu börjar jag tänka att helvit outfit men med en svensk flagga någonstans skulle kunna bli skitsnyggt. Lite som skidlandslaget. : )