Gjutbara sulor!

Recension 

Sex personer har under en månad testsprungit Footbalance mer avancerade gjutbara sulor. Sulor gjorda i ett material som är varmt och formbart.

De sex joggmedlemmarna har med specialisters hjälp fått sulor i rätt hårdhetsgrad som har formats efter deras fötter.

Så, gjorde sulorna mirakel eller inte? Här kommer testpanelens utlåtande!

Anna Nyberg
Bengtsfors

Skostorlek: 39
"Allt som allt så tycker jag definitivt att Footbalance är en BRA produkt! Lättillgänglig, mycket prisvärd, känns stabil och ger ett grymt stöd för foten. Jag kan utan betänkligheter rekommendera produkten!"
Läs hela recensionen här!

Marcus Kroon
Staffanstorp
Skostorlek: 44/45
"Har nu sprungit med dem i tre veckor och för min del är den största skillnaden att jag inte blir så trött i fötterna vid längre rundor (+10km). Jag är lika snabb/långsam men mina skor är mycket bekvämare"
Läs hela recensionen här!

Tara Ali
Matfors
Skostorlek: 36
"...resultatet har varit över förväntan. Inga skavsår eller blåsor i fötterna. Jag har inte fått ont i fötterna..."
las hela recensionen här!

Timo Lieskoski
Finland
Skostorlek: 43/44
"Första intrycket då man snörat på sig skorna var lite mystiskt, sulorna passar så perfekt att jag inte "kände av dom" över huvudtaget, eller jo nog kändes dom av men på ett mycket behagligt sätt, dom liksom bara var där."
Läs hela recensionen här!

Alexandra Öberg

Bandhagen
Skostorlek: 39/40

"När jag står på jobbet. Jag gav mig precis ut på en liten löprunda, och precis som Claes sa så lär jag nog få ordentligt med träningsvärk på ställen där jag inte haft det förut! Jag hade inte så ont i mina benhinnor under passet, det var mest innan jag hunnit få upp värmen i benen som det ömmade, och det kändes så skönt att kunna springa utan att det gjorde ont!"

Läs hela recensionen här!


Erik Evestam
Solhem
Skostorlek: 47,5
"Den lite obekväma känslan finns med i början, men samtidigt upplever jag att en skillnad i att foten sätts i rakare mot underlaget. Och  efter några kilometer så märker jag ingenting längre. Då finns stödet där som en naturlig del i skon."

Läs hela recensionen här!

1 kommentarer till artikeln

1978 • Tving
#1
25 maj 2014 - 22:29
Idag sprang jag utan mina footbalance-sulor för att jag helt enkelt glömde lägga i dem. Vilken skillnad. 6 km kändes som 8. Nu kommer jag inte att glömma dem fler gånger!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.