Jogg.se för musikhjälpen!

KuriosaÅh, vi är så stolta över er. Ni är så fina! Vi fick ett mejl...

"Jag har startat ett initiativ för att skänka pengar till Musikhjälpen 2014. Såg i skrivande stund att det finns startade insamlingar på Jogg, men att jobba på bred front tror jag är bättre än att inte ha någon front alls! Jag bifogar mitt foruminlägg som ligger till grund för min tanke till insamlingen".

Foruminlägget ser ut så här:

"Hej alla Jogg-kamrater!

Mitt namn är Christoffer, och jag är precis som många av er en inbiten löparen. Den här tråden sträcker sig dock över alla möjliga träningsrelaterade utövningar.

En av anledningarna att jag är medlem på Jogg är att jag blir sporrad och inspirerad av att se så många engagerade av att röra sig. Jag gillar att utmana mig själv, och att se att någon gjort ett grymt pass eller skrivit ett inspirerande inlägg kan väcka min låga i jobbiga stunder.

Jag ser oss som en stor familj, och tillsammans kan vi göra skillnad. Nu är det min tur att ge tillbaka, och utmana er alla att bidra till en bättre värld.

Jag skulle vilja att just du, skänker 1, 2, 5 eller 10 kr (eller valfri summa) för varje mil du sprungit, gått, åkt skidor, cyklat, simmat (eller hur du nu gör) år 2014. Det viktigaste är i det här fallet inte hur du tränar, hur mycket du väljer att ge, utan att vi tillsammans engagerar oss. Jag tror att vi tillsammans på Jogg kan göra skillnad! Fortsätt träna på! Mitt mål är att nå 100 mil, och jag väljer att ge min summa för detta, hur gör du?"

Vi kommer såklart skänka pengar. Gör det du också! (vår vinnarskalle har dragit igång. klart vi ska klättra högre upp i listan). Du hittar Joggbössan här.

1 kommentarer till artikeln

1978 • Göteborg
#1
12 december 2014 - 10:37
Fint initiativ. Bidrog med 1:30 per sprungen mil hittills i år.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.