Foto: Lidingöloppet/creative commons

Vi gör det tillsammans

Om sajtenVi har ofta skämtsamt sagt att "Alla är lika mycket löpare och ALLA SKALL MED". Om vi skall vara ärliga, och det skall vi, har det inte varit ett skämt. En gemenskap handlar om att inkludera. Bygga tillsammans. Det har alltid varit målet och det är det som byggt upp vår löparcommunity.

Funktioner som ni medlemmar kommit på, alla ovärderlig kunskap i forumet och inte minst all träning och alla rundor vi valt att dela med varandra. Allt har vi byggt tillsammans. Varit en del av idén: Löpning blir roligare tillsamman. Så när vi i somras läste bloggen som pratade om att andra magasin och sajter kom uppifrån men jogg var vi blev vi allt lite rörda...

Efter sommaren pratade vi mycket hur vi bygger vidare. Ger fler tankar och erfarenheter plats. Vi kom på att trots att alla kan göra allt på sajterna är det nästan bara vi som skriver här. Det vill vi, med er hjälp, ändra på.
Så. Känner du någon som har bra tips och trix att komma med. Någon annan som tänker smart. Någon som är peppig lr kanske någon som har en berättelse att dela. Pliiis. Låt oss veta.

Tips om bra personer som vill dela med oss andra kan lämnas här nedan lr på mejl till krister@jogg.se1 kommentarer till artikeln

Lennart
1971 • Vallentuna
#1
8 september 2015 - 17:28
Nu blev jag också glad. Jag känner igen den där texten "Vi på Jogg, dom på Runner´s World" :-)!

Ska fundera lite på personer :-)!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.