Strömstadmilen - anmälan på Jogg

Om sajtenFör ett par år sen fick vi bakom jogg.se in ett gäng liknande frågor. Från löpare och från lopparrangörer. Om att kunna anmäla sig direkt i vår tävlingskalender. "vi är ju redan inoggade" löd argumenten. Samtidigt önskade arrangörer slippa sena kvällar med att bocka av anmälningar hos banken en och en...

Som alltid försökte vi få tid och råd att lösa det som efterfrågas. Ni hade ju rätt och tillsammans skapar vi ju Sveriges största löparkalender. Sagt å gjort. Vi byggde Mittlopp.

För oss löpare är Mittlopp en enklare anmälan via en stor grön knapp i tävlingskalendern. Preppad med våra inloggade uppgifter, direkt betalning och registrering.
För arrangören är det ett verktyg. Som automatiskt reggar betalningar och sköter startlistor. Och om man vill tar fram annonser, nummerlappar och medaljer samt tidtagare.

Efter ett gäng provlopp förra året är Mittlopp nu redo på riktigt. Tillsammans med Racetimer är anrika Viem Strömstadmilen, som anordnas för 27:e ggn, igång. Milloppet som gör två 5K varv förbi småbåtshamnar och täta åskådarled.

Kent Hansson som står bakom loppet är sedan 10 år medlem på Jogg.se och säger såhär om sin egen löpning "Försöker hålla i träningen på en bra nivå, senaste året har jag snittat 40 mil/månad. Vi är några kompisar som gillar att åka iväg och springa marathon någon gång per år och då underlättar det om man har några mil i benen." 

Om nya anmälan och tidtagningen fortsätter Kent
Jogg.se har de funktioner jag efterfrågar och är lättöverskådligt och till loppet ville vi ha en helhetslösning. Allt från anmälningssystem, tidtagningstjänst och produktion av nummerlappar. Efter att ha tagit in offerter från flera leverantörer föll valet på Racetimer (tidtagarna som Jogg/Mittlopp samarbetar med red. anm.)  som jag tror kommer att bli en utmärkt samarbetspartner.


Så löparvänner. Håll ögonen öppna i tävlingskalendern. Gröna knappen är den smidigaste vägen till anmälan. Hoppas ni blir nöjda...

 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.