Prisregn över finalen - Länge Leve Loppet

TävlingStockholm Marathongruppen blev förbjudna att genomföra sina arrangemang denna vår. Så tillsammans med oss och Sverige Springer startade de upp Länge Leve Loppet. För att skapa gemenskap ur isolering.

Nu, två månader senare, är det final. Och även om prisborden varit galet bra alla helger väljer nu gänget bakom Stockholm Marathon att gå in med ännu mer...

Som alltid går loppet till såhär

  • Spring 2,5km / 5km / 10km / 21,1km / 42,2km var du vill och när du vill på söndag 
  • Regga din tid på Jogg eller med hjälp av knapparna här
  • För att vinna priser – lägg med en motiverande kommentar till ditt pass på Jogg 
  • In å följ @sverigespringer på Instagram
  • På måndag belönar en jury de härligaste kommentarerna med fina priser och presenterar vinnarna på sverigespringer.se Stockholm Marathongruppen
De går in med hela 10 presentkort på valfritt lopp. Tre presentkort till ett värde av 2000 kr och sju presentkort till ett värde av 1000 kr! Vilka lopp du kan välja hittar du HÄR. (Dessutom är de avsändare av stugveckan i Idre. Se nedan)

 

Fyra par skor från Brooks!

Sprillans löparsor från Brooks som verkligen kan löpninga och har ett totalt och brett sortiment. 
Testa deras skoväljare vilka skor som skulle passa dig.

En Fitbit Charge 4

Vem tackar nej till ett träningsarmband med GPS?Flowgun
Massagepistol från Flowlife Läs mer om 
HÄR. Värde 3990 kr. här

 

 

Stugvecka i Idre Fjäll!

En tursam deltagare vinner en stugvecka i Idre Fjäll. I priset ingår en fyrbäddstuga i en vecka. Läs mer om Idre Fjäll HÄR.

 

 T-shirts från A Non Smoking Generation!

Den här veckan tävlar vi ut fyra träningströjor med reflexerande detaljer för bra synlighet från A Non Smoking Generation. T-shirten finns för både dam och herr och i flera olika färger. 

 

 

Ett fystest från Aktivitus!

Laktatmätt tröskeltest som ger dig dina individuella träningszoner och anger dina uthålligheter i löpning. VO2max-test mäter din maximala syreupptagningsförmåga och tillika din faktiska kondition HÄR.

 

 

Ungdomspris! Vinn en träningsdag med Bianca Salming!

Generation Pep arbetar för barn och ungdomars hälsa och kommer under hela maj vara en del av Länge Leve Loppet. För att motivera barn och unga att komma ut och röra på sig kommer vi varje söndag i maj tävla ut ett superpris för alla deltagare mellan 10 och 18 år – en träningsdag med Bianca Salming! Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

1 kommentarer till artikeln

1964 • salem
#1
31 maj 2020 - 21:18
Härligt, skall satsa järnet och kämpa i i kaklet. Maj blev inte som planerat men har kämpat med träningen och hållit ut med längeleveloppet tävlingarna som motivator, vore så kul att få vinna en flowgun eller en dag med Bianca svårt att välja därefter kommer skor, springer idag i mitt andra par Brooks och det börjar helt klart bli dags för par 3. Hm svårt att välja drömpris.

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.