Lunch/Middagsloppet, lopp på riktigt

Tävling
Lunchloppet och Middagsloppet är avskalade 5K-lopp med nummerlapp och enklare tidtagning för  tävlingskänsla. De körs återkommande på 4 platser i Stockholm; Tantolunden, Solna, Djurgården och Kista samt Lillsjön i Bromma. Med ett maxtak om 40 startande, ordentliga avstånd samt "din plats skjuts upp om du är krasslig"-garanti löser man säkerheten. 

Grundaren Daniel fick idén då han saknade återkommande testlopp för sina kunder inom grupp och personlig träning.  "Jag ville för mina utövare skapa ett testlopp för att träna på tävlingsmomentet och under tävlingslika förhållanden mäta framsteg. När detta växte fram insåg jag att allt fler ville vara med och utvecklade loppen till att bli mer öppna och gav fler chansen att springa med oss." 

Genom att hålla microlopp kan man oxå hålla till på enklare platser "Vi valde helt enkelt platser där många redan var ute och sprang på luncherna. Fina omväxlande banor utan att korsa trafikerade vägar. Vi kom till löparna istället för tvärtom. På det viset  skapar vi inte resande och ger fler möjligheten att springa ett avskalat lopp för tävlingsträningen och för att testa hur träningen går."

Han fortsätter "Målet är att ha löpare på startlinjen som alla kommer i mål med nya personbästan och stora leenden. Ambition måste inte alltid handla om att bli störst. Man kan jobba på andra närmare värden." 

Är du frisk, kan hålla avstånd och är sugen på en nummerlapp? Kolla in loppen här 
 
 
 
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.