Foruminlägg av Sören Nilsson

#1
20 december 2011 kl 21:24
Gilla
Hej. Christofer gör ett besök hos Östercykel i Jönköping dom kan nog hjälpa dej med allt du behöver.
#2
8 december 2012 kl 19:21
Gilla
Har tidigare år varit ute i -20 men då endast lungna distanspass. Intervall eller backe drar jag gränsen ungefär vid -10 annars känns det i hals och luftrör efteråt. Jag tror det är mycket individuellt vad vi tål men för eller senare får dom flesta känningar i luftvägarna så håll koll på kroppens signaler. Det finns väl nån anledning till att många skidåkare har astma.
#3
24 december 2012 kl 00:12
Gilla
Marcus jag tror inte på att vänta i starten. Det är förmodligen ännu mer frusterande när du hinner ikapp kön längre in i loppet samtidigt som de snabbaste i gruppen bakom kanske passerar dig.
Det är nog bättre att hålla huvudet kallt och följa med gruppens tempo i starten. Dom sekunderna som ev tappas de första kilometrarna plockar du tillbaka i slutet på en halvmara om du håller jämn fart i början.
#4
22 mars 2013 kl 20:09
Gilla
Jag har testat bambu det är både billigt och än så länge inget skav.
Kanske inte dom varmaste men mjuka och behagliga och dessutom är bambu antibakteriellt material så inga problem med lukt.
#5
15 september 2014 kl 19:24
Gilla
Jag tvättar alla mina cykel och löpkläder i maskin, helst innan dom hunnit torka.
Kortast program och 40 gr med syntet-tvättmedel.
Har aldrig haft problem med slitage på grund av maskintvätt förutom vissa billiga Craft cykeltröjor som har större maskor i tyget.