Foruminlägg av Charlotte Backlund

#1
23 december 2009 kl 11:14
Gilla
Julpass med tomteluva och kanske några paket på ryggen ska det bli. Måste rasta kusinen så att han inte blir alltför uppspelt på eftermiddagen =). Förhoppningsvis blir det även ett kortare pass på juldagsmorgon efter julottan. Det är bara att hoppas på att prästen inte plockar upp en med bussen som han har en tendens att göra då de som gått i fackeltåget till kyrkan försöker gå hem =).
#2
24 april 2010 kl 22:16
Gilla
Hej!

Jag är anmäld till Kungsholmen runt den 8 maj och ska springa halvmarathondistansen. Jag såg nu att det den 1 maj är Sunne löparfest och eftersom jag kommer att vara i de trakterna under den helgen känns det lite lockande att springa halvmarathon även då. Är det möjligt att springa två halvmarathon med en veckas mellanrum och samtidigt hinna återhämta sig relativt väl däremellan?

Ett alternativ är att satsa på halvmaran i Sunne och sen ta det lite lugnare på Kungsholmen runt eller att springa en kortare distans vid något av loppen, eller att skippa Sunne helt. Samtidigt känns det lockande att se vad som går att klara av
#3
24 april 2010 kl 23:19
Gilla
Tack. Det är alltid kul att testa och se vad man klarar av. Vem, vet, en dag kanske jag står där och springer mara efter mara vecka efter vecka men det dröjer nog än ett par år =) Oavsett hur det kommer att gå så blir det åtminstone två längre pass som kommer att hållas i ett högra tempo än på träning.

Jag har inte sprungit något av loppen tidigare men banan i Sunne verkar flack och fin. Även och om det är mycket flängande fram och tillbaka borde det inte bli alltför trångt och möjligheten finns därmed att göra en bättre tid än på Stockholm halvmarathon i fjol där jag periodvis upplevde det svårt att komma förbi folk. Om inte, blir det revansch på Kunsholmen runt =),
#4
7 maj 2010 kl 09:53
Gilla
Du kanske kan ställa en bit utanför dörren vid tillfälle så kan jag springa förbi och ta mig en liten smakbit efter nästa långpass? På så vis kan jag undersöka hur väl återställningen fungerar =).
#5
21 november 2010 kl 11:11
Gilla
Hej!

Förra nyårsafton var jag ute och sprang en sväng på kvällen. Folk hade redan börjat skjuta raketer och det var rätt vackert att titta på under springturen. En tanke slog mig då att det vore kul att dra ihop ett gäng och springa en runda vid tolvslaget. Tanken är då att man skulle kunna samlas vid halvtolv och springa någon timme, eller hur länge man nu vill. Efteråt är det bara att återgå till festligheterna :)

Vad tror ni, är det någon som vill hänga på?
#6
21 november 2010 kl 23:30
Gilla
Nyårsloppet låter för all del trevligt. Enda nackdelen är att det inte är några fyrverkerier mitt på dagen, men det ena utesluter ju inte det andra :)
#7
1 januari 2011 kl 01:26
Gilla
Vi var ett gäng på sju personer som sprang in det nya året här i Uppsala. Nyårsdagsjoggen är därmed redan avklarad! I decimeter-djup nysnö pulsade vi fram med champagneflaskan i högsta hugg. Helt galet, men underbart :)
#8
15 september 2011 kl 18:50
Gilla
I Uppsala löparklubb är det ganska blandade åldrar men ganska många är studenter. Du kan ju alltid gå på någon tisdagsträning (intervaller) och testa. Det är ett trevligt gäng, man är med på det man vill och det brukar arrangeras lite olika aktivitetr under året i form av läger, löpardagar och nu närmast Kung Björn loppet. Kanske något att ställa upp i? :)

Annars så har Campus 1477 en löpargrupp, känner inte till något om den men du kan ju kolla på länken http://campus1477.se/grupptraning/
#9
29 oktober 2011 kl 17:18
Gilla
Så det är därför alla män jag möter i spåret ser så snabba ut? ;)

Själv passerade jag en gammal dam med rollator vid ett flertal tillfällen när jag körde tusingar fram och tillbaka för ett tag sedan. En av intervallerna avslutades precis när jag hade passerat henne för kanske tredje gången. Då stannade hon och frågade "Du springer väl inte så att du blir trött?"

Jag såg nog ganske sliten ut vid det laget, men lite måste man ju kämpa för att ta sig förbi en dam med rollator :)
#10
6 november 2011 kl 12:45
Gilla
Hej!
Loppet var bra arrangerat och väldigt peppande funktionärer längs banan. Sista två varven var jobbiga, backarna och motluten började kännas en hel del och för egen del tappade jag en del tid där, men nytt pers blev det ändå :) Jag är nöjd och höstvädret var verkligen en fördel.
Var pigg som en mört efteråt och kan gå mer eller mindre obehindrat i trappor idag. Kanske inte tog ut mig tillräckligt :)
Vi kanske ses igen nästa år, är det samma bansträckning då?
#11
9 november 2011 kl 12:48
Gilla
Hej Sprang nyårsloppet i Vallentuna förra året och avslutade det med en nyårsjogg på tolvslaget tillsammans med några andra. Ja, kanske lite knäppt men det är trevligt att springa och titta på fyrverkerier (i fjol var det visserligen snöstorm) Vätskebältet fylldes med skumpa. Trevligt avslut på året.
#12
26 september 2012 kl 20:45
Gilla
Efter förra årets Lidingölopp tänkte jag att nej, nu blir det inga fler Lidingölopp på ett tag. Var lite less på all trängsel både under och efter loppet, att själva loppet gick dåligt bidrog en del till beslutet. Men såhär i Lidingöloppstider börjar suget tillta och blev idag erbjuden en startplats. Är egentligen inte alls tränad för att springa Lidingö i år så ska fundera lite till, men frestad är jag.

Att det är lite av ett projekt att ta sig till start, hämta nr-lapp osv är jag väl medveten om men det här med namnbyte? Såg i ett tidigare inlägg att det brukar kunna ta tid. Är det någon som har en uppfattning om hur mycket mer tid man bör räkna med?
#13
16 oktober 2012 kl 18:59
Gilla
Festivalloppet i Forshaga är trevligt och lättsprunget, brukar vara i början av juli.