Foruminlägg av Eva Skog Eneroth

#1
17 oktober 2016 kl 16:23
4 Gilla
Efter tolv dagar med lätt feber, (jättedumt att googla på "långvarig feber"), och allt mer panisk inför min start I NY marathon om knappt 3 veckor, såg jag till att komma till vårdcentralen i morse. Tror febern släppte i väntrummet, för läkaren konstaterade att jag var kärnfrisk, och rekommenderade 5 lugna km redan i kväll (han är en grymt duktig maratonlöpare). Så jag ställde in ett jobbmöte och snörde på skorna direkt förstås, SOM jag har längtat! Tog på mig alldeles för varmt och toksvettades men det var inte febersvett, det hade jag kännt! Var så glad när jag kom hem så jag tog fel på tvättkorgen och toaletten, och spolade ner mina trosor!! Måtte det inte bli stopp i avloppet nu bara...:-D
#2
20 oktober 2016 kl 15:41
Gilla
Ursäkta men är det någon som fattar det senaste inlägget..? Inte jag iallafall (såg det dessutom I ett annat forum, där det också lyckades ta död på diskussionen).
Nåväl - back in business efter två veckors feber, trappar nu upp istället för ner, från den planerade formtoppen som spenderades under en filt I soffan... Men även om det inte blir nån tid I NY att skriva hem om, så är jag nu supertaggad igen, från att ha varit långt nere I källarvalven.
Så nu dyker det upp fler frågor till er som har varit med förr!!! Lyckas inte bli klok på om man vågar vänta med toabesök tills man har kommit in I sin startfålla, där man verkar spendera typ 45 minuter, eller om man ska se till att ha det gjort innan? Dvs brukar toaköerna vara hanterbara I startfållan? Minns Berlin, där man stod I kilometerlång toakö, för att sedan I startfållan inse att det fanns massor med bajamajor längs hela sidan, I princip helt utan kö! VIll inte göra samma misstag igen....
#3
21 oktober 2016 kl 12:32
Gilla
Kinsei - tack, känns tryggt att veta! Carl-Johan - vi är säkert på helt olika nivå, men min plan liknar din: 20 km, fast på ren känsla (det ska bli regn o blåst här..)
#4
30 oktober 2016 kl 17:54
Gilla
Men nu har vinden börjat vända - yes!!!! Tänk om man kunde få typ drygt tre mil i sol o lätt medvind!! Jag hatar verkligen motvind, tar hellre en uppförsbacke..