Foruminlägg av Jakob Groth

#1
26 juni 2011 kl 12:38
Gilla
Jag var ute på en midnattstur under sommaren och genade genom en en skog. Den är gammal och tät, och jag sprang längs en smal stig. Jag hade redan jagat upp mig lite av alla naturljud och mörkret, och helt plötsligt fräser det till alldeles intill mig.
Jag tittar dit i panik och någon meter brevid mig sitter en stor rasande grävling och fräser åt mig. De efterföljande 100 meterna sprang jag garanterat i världsrekordfart bort från grävlingen.
#2
2 augusti 2011 kl 20:55
Gilla
Jag vill också springa, men har har ingen lämplig transport från Umeå. Är det någon som har bil och vill samåka?
#3
21 september 2011 kl 12:30
Gilla
Hej!
Ser att du håller ungefär samma kilometertider som mig när du tränar, och ganska liknande pass också med avseende på distans. Jag har sprungit 2 gånger tidigare och ska springa mitt tredje lopp nu. Siktar på 2:30 och har tidigare sprungit på 2:36. Då hade jag inte sprungit lika mycket som nu, och har trots det bara sprungit ungefär hälften så mycket som du har, så du borde klara din måltid galant!

Dock så kan jag inte se hur mycket terräng och backträning du har övat. Har du inte gjort det så mycket är mitt tips att ta det riktigt lugnt uppför, och försöka att orka springa på nerför för att spara låren, som för mig har varit rejält trötta mot slutet av loppet pga alla branta nedförslöpor som man får bromsa i om man inte vågar springa på.

Annars kan jag bara önska dig lycka till!