Foruminlägg av Cribbe

#1
7 maj 2020 kl 14:14
Gilla
#9
"Tyvärr är det väl så att många tjejer inte sysslat med löpintensiv träning under sin uppväxt och kanske inte lärt sig springa på ett bra sätt."

Förstår inte detta påstående, är det så statistiskt eller?
Jag växte upp med minst lika mycket tjejer som idrottade och de flesta sprang nog skiten ur mig redan då (:

TS: Cykel och cirkelträning är väl lite annat, så kanske bara krävs lite tålamod liksom.
#2
28 maj 2020 kl 09:24
Gilla
Kör med Altra V3 One, mest för att jag fick ett bra pris. Alldeles för mycket dämpning i dem dock för min smak, så har slängt ut innesulorna. Men intrycket är att tåboxen är ordentligt rymlig och skon är sjukt lätt. Ovandelen tyvärr "plastig".
#3
3 juni 2020 kl 13:57
1 Gilla
Sen är det väl så att i slutänden måste man testa sig fram. De sämsta (och dyraste) skorna har varit sådana som en "expert" i en sportaffär lyckats pracka på mig som nybörjare. Tycker som ovanstående att gå på känsla, även om känslan av att jogga runt på stället i affären, kontra efter en timmes jogg utomhus lär skilja markant åt. Själv vill jag ha ordentligt tåutrymme och i övrigt så lite uppbyggnad i skon som möjligt.
#4
23 september 2020 kl 05:12
Gilla
Här senaste artikeln på Svenska Yle
https://svenska.yle.fi/artikel/2020/09/22/inrikesministeriet-bekraftar-regeringen-begransar-nojesresorna-till-sverige-och

Ingen aning vad det innebär i praktiken, men det stämmer som ovan skrev.

Annars kul lopp där man får springa in på alldeles (åter)ny invigda stadion!
#5
5 oktober 2020 kl 09:54
Gilla
# 10 så det är ett antal joggare som stryker med varje år alltså?
#6
7 oktober 2020 kl 08:39
1 Gilla
Använder AfterShokz Trekz Titanium, bra pris och perfekta för podd lyssning/ ljudböcker/ bakgrundsmusik. Springer man nära en motorväg hör man inte ett skvatt dock, men då brukar jag trycka paus. Tog ett par löpturer innan jag kände mig bekväm med den här sortens lurar, nu kan jag inte tänka mig annat alternativ.