Foruminlägg av Mikael Valikainen Persson

#1
8 april 2021 kl 10:18
Gilla
Hej,
kom ihåg att det är svårt att hitta löpargläde om man springer på tråkiga asfaltsträckor. Variera med skogsvägar, stigar, backar o.s.v. Många tröttnar därför att det blir tråkigt att springa rakt fram på vägar i städerna.
För att komma ner på 45 minuter krävs minst 3 löppass i veckan fram till ditt lopp och det ska vara hög puls! Hjärtat måste få jobba ordentligt.

MVH Micke
#2
20 april 2021 kl 10:33
1 Gilla
Hur ska man få i sig näringsämnena man behöver om man äter skräpmat? Väldigt underligt inlägg.
#3
27 april 2021 kl 10:53
Gilla
Det här är svåra problem som massörer, sjukgymnaster, kiropraktorer etcetera ofta går bet på. Jag fick tips om att gå på Kinesiologibehandling för mina svårartade höftproblem (ont jämt och kunde inte sova för det gjorde för ont att vända mig i sängen) och vadproblem vid löpning som jag haft i 25-30 år. Allt blev bra på direkten och jag kunde börja springa utan vadont samma dag. Hon menade på att hjärnan och vaden inte hade tillräcklig kontakt. Sen har jag fått två återfall med vaden och gått tillbaka och det onda har försvunnit direkt. Nu hoppas jag att det ska vara bra för lång tid framöver.
När det gäller mina onda höfter så har det varit helt bra sedan behandlingen för ca 1 år sedan. Känslan är fantastisk.
#4
16 augusti 2021 kl 17:48
Gilla
Nu får det väl räcka med onödiga och fjantiga tillbehör. Tejpa bröstvårtorna om problem finnes!
#5
16 augusti 2021 kl 17:53
3 Gilla
Idiotinlägg. Hon kanske gillar att ligga långt bak och sedan öka. Det gör jag alltid eftersom jag inte är snabb i början utan jag kommer in i loppet allteftersom kroppen tillvänjer sig situationen. Är man snabb i början så springer man snabbt i början och får sedan räkna med att tappa.
Enkel matematik från en som tänker med hjärnan.