Foruminlägg av Johan Björkman

#1
21 januari 2010 kl 23:41
Gilla
Hej!
Ska springa min första mara på 22 år..(-88 senast..). Är lite nyfiken på det här med elektronisk tidtagning, visst är det så? Sitter den i nummerlappen?
Sen undrar jag även om man får hem lite info-grejer med posten om maran och i så fall när? Man är ju lite nyfiken, hittar inte mycket på hemsidan..
Mvh Johan
#2
9 september 2010 kl 22:37
Gilla
Sprang Midnattsloppet för en månad sedan, fick ont efter 3 km men fullföljde tyvärr loppet. Har sedan dess haft ont : till höger om smalbenet på vänster ben, epicentrum ca 10-13 cm under knät. Följer man det "onda" så viker det av "inåt" vaden och efter många veckors funderande så känns det som det fäster i hälsenan? Hälsenan gör dock inte alls ont. Har prövat: massage, ström, voltaren, spikmatta, olika salvor och tigerbalsam och framförallt inte alls belastat på 4 veckor men inget hjälper?? Vet ej om det är en muskel eller sena jag har ont i..springa är dock helt uteslutet och jag vill inget hellre!!!
Vad göra?? Tacksam för råd och hjälp!
#3
10 september 2010 kl 23:36
Gilla
Kan nästan med säkerhet säga att det INTE är en muskelbristning. Ha r haft hur många som helst genom de sista 6-7 åren som fotbollsspelare. Känner inte igen denna smärta, känns definitivt som en "inflammerad" sena eller liknande, har letat på nätet men hittar inte någon riktigt passande anatomi..soleus stämmer ej! Ingen stor muskel det handlar om, det sjuka är att jag inte känner någon förbäättring på 4 veckors total vila! Menar inte att dissa er men, det är alltid svårt att sätta sig in i en annans situation men detta handlar ej om en muskelbristning därav frustrationen...
#4
11 september 2010 kl 19:41
Gilla
Oldboy; tack för tipsen! Får väl försöka bygga upp vaden sakta men säkert..cykling på gym borde väl inte heller va några problem? Inte i uppbyggnadssyfte direkt men för att hålla igång konditionen, låter vettigt det du skriver - dock inte helt övertygad men jag får ge det en chans. Till Anders: det hände inte pang efter 3 km, det var då jag började känna av det och sedan blev det värre och värre under de återstående 7 km. Kanske som enn lätt blödning som drogs åt mer och mer, vad vet jag- man är ju ingen läkare...