Foruminlägg av Juha Myhrmark

#1
5 februari 2009 kl 22:55
Gilla
Härliga inslag som ger inspiration, men den med stykeövningarna......jaa vad säger man, jag skall testa nästa gång jag styrketr. ;0)
#2
10 maj 2009 kl 19:48
Gilla
De e bara o kämpa på med löpningen jag vet att löpglädjen kommer att infinna sig snart.Jag har haft en härlig period med löpning i feb o mars men sen kom allergin som har tagit den mesta utav löpglädjen, medicinen jag hade har jag bytt till en starkare men i gengäld så påverkar den så att jag känner mig tröttare men dock är allergibesvären något bättre.
#3
30 juli 2009 kl 11:20
Gilla
Grattis Rickard.
Jag själv klarade av det idag. Och det känns så gott att ens uthållighet blir bättre o bättre vilket medför en massa annat positivt oxå :o).
#4
5 augusti 2009 kl 22:30 Redigerad 5 augusti 2009 kl 22:32
Gilla
Det går bra med slängpussar oxå, min sambo som åkte bil till jobbet en morgon släppte fram en manlig joggare vid övergångsstället och han gav henne en slängpuss och gissa om hon levde på den under arbetsdagen.
Så om jag befinner mig springande på övergångställena och en bilist släpper fram (helst kvinnlig) mig då blir det en slängpuss men annars hälsar jag om det är en manlig förare. För jag kan lova att reaktionen blir rolig för den som får den och dagen känns bra för alla parter.

Vid joggspåret så nickar eller hälsar jag gärna men inga slängpussar.....