Foruminlägg av Ulrika Träff

#1
10 augusti 2014 kl 20:21
Gilla
Hej!

Bor på landet och var ute och sprang en ny runda som jag kollar upp på google maps innan.
I verkligheten passerar jag en hästgård där de har en skylt uppsatt Privat väg. Deras hus på ena sidan och stallet på den andra.
Jag frågade om jag var på rätt väg, och om det var ok att passera deras gård. De såg inte alltför glada ut men sa ok för denna gång.
Jag undrar om jag har rätt att jogga på deras väg eller inte??
Platsen är Lindsbergsvägen i Hölö, Södertälje Tacksam för svar?
#2
10 augusti 2014 kl 23:17
Gilla
ojoj! Tack för svar! Är fortfarande förvirrad då googlekartan inte ser ut som i verkligheten På kartan ser det ut som en riktig väg men i verkligheten går vägen precis förbi deras stall och blir sedan en "kostig/grusväg/liten timmerväg" men man vill ju inte bli osams med folk i onödan så jag nöjer mig med att hitta en slinga förbi deras gård.
#3
2 februari 2015 kl 09:22
Gilla
Jag tycker att 250kr är helt överkomligt om man jämför med vad marathon.se tar för hutlösa avgifter. Däremot undrar man ju hur Brooklyn bar tänkte när de inte verkade vilja sälja någonting. Inga bra priser eller erbjudanden över huvud taget då man har en fullsatt bar/restaurang. Borde kunnat kränga hur mycket som helst! 250 spänn för en gulasch-soppa. Näe! Då går man någon annanstans efter loppet!
#4
25 april 2015 kl 17:02
Gilla
Blir galen på min Garmin forerunner 210! Helt plötsligt kan jag inte lägga in passen i datorn. Har provat flera olika datorer men den hittat inte enheten! Tycker att det alltid har "strulat" lite men funkar efter några försök, man har tagit ur och i usb-enheten några gånger men nu är den död. Har gjort en stor uppdatering av den och det har funkat efter den. Är det någon här som har bra tips på vad det kan vara eller vad man kan göra? Tacksam för svar!
#5
25 april 2015 kl 17:54
Gilla
Google chrome har aldrig funkat så jag har kört explorer tidigare Märta, Skumt att din också slutat funka Lena!
#6
25 april 2015 kl 19:42
Gilla
Hmm, verkar vara en riktig strulmodell, Garmin då du Vesa provat fler modeller. Tack för tips Märta men den funkar inte heller :(
#7
27 april 2015 kl 11:47
Gilla
Ja! Tack för tips! Gick in på Garmin express och uppdaterade något, vet inte riktigt vad men nu funkar det! :)
#8
18 maj 2015 kl 14:42
1 Gilla
Har aldrig förstått det där med en liten ficka bak på rumpan. Har 2 löpartights där mobilen får plats. Det ena paret är SOC från stadium. Det andra är Peak performance som likt soc har en ficka på sidan av låret som är stor nog att få ner mobilen så att man kan lyssna på musik under löppasset utan att släpa med en extra mobilhållare som sitter på armen som en tegelsten. Sedan ska ALLA löpartights kunna tvättas i maskin tycker jag. Vem orkar stå och handtvätta?