Foruminlägg av Morgan Johansson f.d. Kindberg

#1
16 augusti 2010 kl 16:55
Gilla
#2
15 september 2010 kl 23:08
Gilla
Hej!
Under vår och sommar har jag inte alls kännt något problem med att springa, oftast perfekt väder då. Men nu verkar det plötsligt vända, det blir både kallare och mörkare ute. Det gör att jag inte alls kan kan gå ut och springa lika sent som jag gjorde tidigare, det blir inte bara mörkt, det blir också obehagligt kallt tycker jag. Det blir svårare att springa när det är kallt p.g.a. att man lätt blir sjuk. Jag upplever det som att det går tyngre att andas, och man blir lätt förkyld och besvär efter träning.
Inte alls samma som tidigare.

Dessa nackdelar gör att man inte blir lika motiverad till att träna nu. Förut kunde jag träna hur mycket som helst utan att känna obehag. Men inte nu längre. Hur gör ni? Går ni gärna ut och springer utan problem? Eller använder ni andra träningskläder dessa tider som gör det lika behagligt att springa nu som när man springer i det varma på sommarn?

Eller springer ni inte alls och har gått över till andra träningsaktiviteter som är mer lämpade för kyla? ..löpband är ju ett sätt

Det är inte jätte jätte kallt och besvärligt att springa just nu men det närmar sig vintern och då behöver jag tips för att inte helt lägga av..

Jag är tacksam om ni delade med er av era metoder! :)
//Morgan
#3
18 september 2010 kl 18:40
Gilla
Haha, håller med Mårten där!
Själv röstar jag stolt blått ;)
#4
20 september 2010 kl 21:42
Gilla
Så tjurruset har inte gått av stapeln än? Men startbevisena är redan slutsålda nu så klart:/
#5
26 december 2010 kl 21:19
Gilla
grattis!! =;))
#6
26 december 2010 kl 21:29
Gilla
Samma för mig! Kylan är ett stort problem och hoppas jag inte kommer av mig alldeles för mykcet. Jag sprang idag. Men det var ingen vidare kondition efter ett långt uppehåll nu.

Jag ska säga till mig på skarpen nu och börja springa regelbundet igen!! Och det får bli mitt första nyårslöfte för 2011 ;)
#7
14 juni 2012 kl 23:33 Redigerad 14 juni 2012 kl 23:36
Gilla
I alla mina löparskor får jag alltid hål i skorna. Det sitter vid stortån och fortsätter hela tiden bli lite större. Jag använder Asics och tidigare använde jag Saucony. Det spelar dock ingen roll. Jag får hål oavsett märke och modell!? Det är väl inte bara jag som råkar ut för detta. eller?

Betyder det att mina skor redan är förbrukade?? Idag ca 80 mil. Började använda dom i början av året.