Foruminlägg av Jonas Fehrling

#1
8 maj 2011 kl 20:05
Gilla
Samma här , funkar inte ,det händer inget nåär jag går till importen . Funkar till Garmin connect.
#2
20 oktober 2011 kl 21:49
Gilla
Har samma problem sedan i Augusti. Har provat Voltaren ,hållt upp med löpning, tränat lugnt , ja det mesta , ingen skillnad , ont varje gång jag springer, ända jag kan känna är att om jag länger steget och ökar farten känns det bättre . Konstigt , ,,, har ont i både höger och vänster sida . Tips på rehab som funkar ?
#3
16 februari 2012 kl 11:02
Gilla
Hej Hogan !
Skrämmande lik smärta har jag haft en längre tid . Började tidigt i höstas med ljumsksmärtor som iofs varit hanterbara . Runt årsskiftet började det göra ordentigt ont i magen ,insida lår samt upp mot naveln . Ont när man blir pinkenödig. samt att hosta och nysa gör duktigt ont . Var och fick ljumsken /magen genomlyst med ultraljud förra veckan och jag har ett ljumsbråck . Sök hjälp hos någon bra idrottsläkare !
#4
21 februari 2012 kl 21:20
Gilla
Har inte fått operationstid ännu . Men enl läkaren så är det inte farligt Att träna .utan gör bara ont . Vad jag har läst mej till så är det om allt går bra Max tre veckors rehab . Det är ett litet ingrepp . Men om det gör ont när du nyser/hostar så bör du nog kolla med en läkare. Återkommer efter ev operation .
#5
24 januari 2016 kl 13:18
Gilla
Mina bekymmer visade sig bero på diskbråck i ryggen . IFK kliniken i Göteborg var det som misstänkte detta med en gång . Magnetröntgen visade på diskbråck på en kota samt en kota som är tillplattad . Sjukgymnastik strech har hjälpt mej , även om problemen kommer då och då , men nu vet jag ialf vad det beror på .
#6
25 augusti 2017 kl 09:21
Gilla
Kanonsko enl mej .. har kört slut på två par . Var har du hittat den , har letat men ej hittat . Finns en på Amazon men det är inte samma sko ..
#7
30 augusti 2017 kl 18:43
Gilla
Peter ! Rätt sko ... hittar inte den i min size nånstans ..