Löpning Kläder, Skor & Prylar 23 inlägg 5018 visningar

tips på löparskor !

Racha
1993 • ramlösa
#1
24 januari 2011 - 23:45
Gilla
Jag har nu snart använt mina löparskor i 1,5 år och känner att stöd dämparen är färdigsliten nu.

Tänkte om ni har tips på bra löparskor på väg, asfalt och terräng att löpa i samtidigt som de är i lagom pris.

Blir jätte tacksam av lite tips ! :)
< < < 1 2 > > >
Racha
1993 • ramlösa
#21
25 januari 2011 kl 16:46
Gilla
gud vad coolt, det är tekniken som är intressant men gud vad ett par skor kan påverka löpningen. Ser verkligen fram emot att köpa nya skor, känns nästan som julafton haha !

så jag antar att det är det de tittar på när de filmar i sportaffärerna ?
1983 • Karlskoga
#22
25 januari 2011 kl 17:06
Gilla
I think it's fantastic.!
The better the fit of the shoe, the more you run, the fitter you become and the better you feel!!
Kajsa B
1987 • Göteborg
#23
25 januari 2011 kl 17:32
Gilla
För mig var det en helt ny värld när jag bytte mina klumpiga asics mot ett par smalare mizuno. Det ökade verkligen på löparglädjen. Inte så lätta som tävlingsskor brukar vara, men bland de lättare träningsskorna. För ärligt talat, vem vill springa med något som känns som klumpar på fötterna. sen ska det såklart inte gå ut över om du behöver särskillda stöd av skorna osv. Men som andra sagt, prova många par som gärna har olika bredd osv för att känna skillnaderna.
Kan även uppleva att vissa skor inte ger någon hjälp frammåt, medan andra verkligen får en att gå lätt över till nästa steg.

Lee: Folk hade säkerligen reagerat likadant om en tjock person skrev att den behöver gå upp i vikt (ja, det är en existerande ätstörning). Varningsklockorna ringer när någon verkar ha en skev självbild, det är trots allt rätt vanligt att folk inte vet hur de själva ser ut, och det kan vara väldigt farligt om det hanteras fel. Kan även gissa att det är fler än jag här som varit på fel vägar gällande kost och träning och därför blir lite extra oroade. Personligen ringer inte min varningsklocka för att lilly är smal, man kan absolut vara så smal på ett hälsosamt sätt, MEN det faktum att man lägger upp en bild på sin kropp så gör mig lite oroad. oavsett om det gäller en smal tjej eller en muskelbyggande kille. Jag kan dock hålla med om att den här diskussionen inte har i denna tråd att göra.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.