Löpning Övrigt 23 inlägg 6032 visningar

Ingen medalj - t-shirt

1976 • Bryssel
#1
3 februari 2013 - 17:05
Gilla
Sprang halvmara mellan Nice och Monaco idag, och såg fram emot en medalj till min lilla men stolt omhuldade medaljsamling. Men istället så fick alla en t-shirt i storlek... wait for it... XL. Suck. Varför tror arrangörer att en t-shirt - alltid storlek XL, som om alla hade exakt samma (oftast) MANS-storlek - är vad man vill ha att ta med sig från ett rejs? Och med detta vill jag inte säga nåt annat än att jag nu har 3 funktions-t-shirtar i storlek XL. Får väl ge dem till Frälsis. I övrigt: loppet rekommenderas, troligtvis den vackraste banan som finns. Sol, hav, lätt bris, utsikt att bara gapa över.
< < < 1 2 > > >
1974 • Arvika
#21
4 februari 2013 kl 17:15
Gilla
Leif for president!
1976 • Bryssel
#22
4 februari 2013 kl 18:42
Gilla
Miljöargumentet är otroligt löjeväckande - vi kan ju jämföra med påverkan på miljön av exempelvis allt plast och gummi i löparskor och gadgets som löpare har... T-shirten jag fick var för övrigt Made in Bangladesh. Vi kan ju ta upp arbetsförhållandena där kanske, eftersom nu miljön kom på tapeten, varför inte då också sociala frågor (tja- det var inte jag som började)?

Jag skulle vilja ha en medalj för att det är ett fint minne, för att jag är så vansinnigt stolt över mig själv som klarat loppet, och för att jag kanske behöver lite mer pepp och uppmuntran än Beskäftiga Britta och Rättrådiga Regina här, som tycker att bara de som tävlar ska ha medalj. Plakett, medalj - ett minne.
Bo Engwall
1955 • Uppsala
#23
4 februari 2013 kl 18:49 Redigerad 4 februari 2013 kl 18:51
Gilla
Medaljer har jag fått tillräckligt efter över 700 löpartävlingar sedan 1974 :-)

Men det finns något bättre att jaga - och som det är brist på i svenska lopp : Blanka glänsande pokaler att fylla prisskåpet med. Sådant finns det rikligt av söderut, åtminstone i Spanien där ofta de tre första i varje ålderskategori och kön (det är två ännu) får en pokal.

Eftersom det är både en vacker utmärkelse och som även säger något mer om prestationen är de betydligt roligare tycker jag, som dock fick alla mina spanska pokaler en begränsad period 2001-2008 - tur det kanske för prishyllorna är fulla nu :-)
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.