Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 140 visningar

Puma tenos

Magnus Sjöberg
1977 • Trelleborg
#1
21 september 2009 - 08:59
Gilla
Köpte ett par Puma Tenos på löplabbet i somras http://www.loplabbet.se/system/search/product.asp?id=1464 . Har avverkat knappt 40 mil i dem och är mycket nöjd. Framförallt gillar jag att skon är lätt och att den sitter bra kring vristen. Min oro redan när jag köpte den var att den kändes lite väl nära en tävlingssko och därför undrar jag om den verkligen håller sina 100-150 mil??? Någon som vet? Funderar på att köpa ytterligare någon Pumasko eftersom jag är så nöjd. tips?
1971 • Vallentuna
#2
21 september 2009 kl 10:21
Gilla
Har själv 2 par Tenos. Instämmer i att det är grymt sköna skor. Tyvärr så slets hälen på första paret lite fortare än vad jag skulle önskat. Löplabbet (Kungsgatan Stockholm) menade att det var normalt för den typen av sko - något år racehållet.
Hur många mil jag avverkat vet jag inte riktigt, men skulle gissa på ca 40. Sen beror väl slitaget på fotisättningen. Förut tänkte jag inte så mycket på det (hällandning) nu försöker jag landa mer på mitten och undvika slitsamma hälisättningar (skor och leder).
1981 • Linköping
#3
21 september 2009 kl 17:48
Gilla
Jag är en puma tjej, springer just nu i Trailfox, Tenos och euthopia (lättaren än tenos, ej pronationsstöd). Trivs otroligt bra i alla paren som passar mina smala men långa fötter. Hur de håller kan jag tyvärr inte uttala mig om, de är i bra form, men mina trailfox gick sönder efter ett halvår (en plastdetalj skavde sönder meshen) men då fick jag ett par sprillans nya av Runners store, och då sa de att de aldrig fått in en liknande reklamation innan. Världens snabbaste man kan väl inte ha fel? Puma rules, om ett kick springer jag om Bolt :-D
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.