Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 368 visningar

Neejjjj

1971 • Upplands Väsby
#1
14 november 2009 - 16:41
Gilla
Vad f....n är detta ??. har varit borta från löpningen i ca 1 mån efter en muskelbristning i vänster vad, rehabträningen har fungerat bra, har varit på regelbundna läkarbesök samt fått massage under hela rehabtiden. Så var det då dags att börja kubba igen, 3km i tisdags gick bra, lite stel i vaden på onsdagen. Torsdag 4 km gick också bra, men var ordentligt öm under knät på fredagen. Nu kom jag hem från ett pass som jag var tvungen att avbryta efter ca. 2,5km det gör för ont, under knät någonstans där jag skulle gissa att skenbenet slutar mot knät... är detta något som någon känner igen.
Staffan Malmberg
1954 • Hyltebruk
#2
14 november 2009 kl 17:07
Gilla
Låter som hopparknä. Jag dras fortfarande med det. Stadga upp knät med t.ex Futuro knästöd och utanpå det McDavids knee strap. Har kört 3 maror i höst med detta recept.
1970 • Källby
#3
15 november 2009 kl 10:28
Gilla
Låter onekligen som hopparknä, eller med finare ord inflammation i knäskålssenan. Kan var rätt jobbigt att bli av med. Jag har haft det själv och det tog mig nästan 9 månader av vila och rehab för att bli fri från skadan. Jag tycker att du skall besöka en idrottsläkare och får symtomen bedömda på riktigt. Är det hopparknä så satsa på en fullständig rehablitering, det har du nytta av på sikt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.