Löpning Stockholm Marathon 1 inlägg 3404 visningar

Grupträning i Uppsala inför Stockholm Marathon 2011

1953 • Uppsala
#1
14 oktober 2010 - 13:47
Gilla
Satsar du på Stockholm marathon i juni nästa år? Tyvärr blir det inget TSM-Uppsala den här säsongen, men vi i ULK hälsar alla besvikna Uppsalingar som var TSM sugna pretendenter välkomna till våra söndagsträningar! Titta in på hemsidan - så kan du hjälpa till att utveckla träningen även i Uppsala

Team Stockholm Marathons gemensamma träningar i Uppsala blir inte av eftersom arrangörerna inte lyckats rekrytera tillräckligt många ledare. Vi i Uppsala löparklubb (ULK) tycker att det är synd, och vill gärna erbjuda ett möjligt alternativ.

Alla som är intresserade är varmt välkomna till våra långpass på söndagar!

Vi kommer, efter behov, att inrätta grupper för olika distanser och farter. Och vi kommer även att försöka ha tillräckligt med ledare på plats för att kunna leda, stödja och ge råd i din satsning på 42195 meter. Det blir en form av "TSM-light" där löparna själva får ta ett litet större eget ansvar.

Vi har inget krav på medlemsskap eller avgift för de som springer med oss.

Jag var med som en ledare under förra säsongen - och vi är flera som hjälper till med att försöka styra upp träningarna så att löparna skall kunna följa träningsprogrammen som finns på nätet.
//Steffen
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.