Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 3965 visningar

Bra urval av skor på Intersport, Stadium eller Team Sportia butik

1960 • Skåne
#1
5 november 2010 - 17:13
Gilla
Meningen med den här tråden är att se ifall det finns några butiker i de stora kedjorna (utanför Löplabbet och Runners Store) som har ett bra skourval. Alltså lite mer än de vanliga Asics, Puma, Nike & Adidas skorna. Det som de i butikerna kallar för storsäljare.

Jag själv brukar då och då få presentkort till dom kedjorna, men oftast är det lögn i hilvete att hitta några roliga skor i deras butiker. Deras sk populära storsäljare är oftast fula som stryk, och ser ut som marschkängor och har oftast ett pronationsstöd som känns ända upp i gumpen. Det känns ofta som urvalet inte är tillför oss som tycker löpning är roligt, utan för att det ska passa fd. fotbollsspelare som behöver springa 3 km då och då.

Finns det Intersport, Stadium och Team Sportia butiker som har lite utöver det vanliga?, lite running flats och sånt. Det vore kul att få veta om det finns fler än de jag hittat som har några överraskningar i urvalet.

Väla, Helsingborg - där har jag på Intersport & Team Sportia hittat lite running flats; Asics Hyperspeed, Noosa Tri & Adidas Boston

Känner några av till fler butiker bland de tre stora kedjorna som överraskar?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.