Löpning Löparkompisar & kontakt 5 inlägg 1322 visningar

Nyköping på Vintern?

1985 • Nyköping
#1
20 februari 2011 - 12:22
Gilla
Finns det någonstans man kan springa i skogen på vintern här i Nyköping. Jag tänker bland annat på Ryssbergen? Är det bara skidspår där eller kan man springa?
Tina Jakobsson
Nyköping
#2
20 februari 2011 kl 13:27
Gilla
Jag vet faktiskt inte. Däremot springer jag upp mot Ången (jag bor i Sjösa) och det är ju nästan som att springa i skogen :) Det är alltid välplogat där. Backigt så in i h-te i och för sig så vill man ha det lite jobbigt kan man alltid springa där.
1985 • Nyköping
#3
20 februari 2011 kl 13:37
Gilla
Såg din runda från den 17:e... Gud vad det ser skönt ut när man tittar på kartan och den visar området under sommartid :-)

Det är ju en bit att åka om man ska ta sig dit. Men det kan det ju kanske vara värt.

Men jag tror faktiskt att jag ska ta mig till ryssbergen och kolla läget idag. Jag hoppas på att det ska vara springbart.

Är ganska dålig på bra rundor här hemma i Nyköping, springer mest runt i mitt område runt Högbrunn. Men nu när jag fått körkort så kan man ju börja utforska lite mer.
Tina Jakobsson
Nyköping
#4
20 februari 2011 kl 13:50
Gilla
Haha... ja, det är lite skillnad vintertid kan jag lova :)

Berätta gärna om det gick att springa vid Ryssbergen, kan alltid vara bra att veta. Annars springer jag mest in till Stenkkulla och hem igen. Jättetrist men som sagt, det är ju inte så mycket att välja på vintertid.
1985 • Nyköping
#5
20 februari 2011 kl 17:02
Gilla
Jag fick höra från annat håll att det inte skulle gå och springa där så jag tog en annan runda.

Tänkte jag skulle testa min sommar runda. På grusvägarna runt lilla kungsladugården och vidare. Trodde att bonden skulle ha plogat sina vägar under vintern. Det kan jag säga att han inte har. Det blev mest en promenad med en massa pulsande.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.