Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 3616 visningar

Löplabbet eller gå- och löpkliniken eller ngt annat?

Fredrik N
1964 • Enskede
#1
2 februari 2008 - 22:29
Gilla 
Om du menar den kliniken som ligger vid Hornstull, har jag köpt ett par löpskor där som visade sig vara för små. Jag hade iofs testat skorna på band innan jag köpte dem, så jag hade nog mig själv att skylla. Ett tips kan vara att gå till Runner´s Store på Vasagatan.
karin fägerlind
1979 • sthlm
#2
3 februari 2008 - 14:40
Gilla 
en löplabbetburik gav mig super-stabila skor för såna som pronerar jättemycket, en annan gav mig neutrala skor. Visserligen så tror jag att jag pronerar olika mycket med vänster/ höger, och jag har sprungit långt med båda skorna utan problem, men det känns som att jag lika gärna kunde gått till stadium.
1974 • tyresö
#3
4 februari 2008 - 17:58
Gilla 
Hej!
Prova i löplabbet i Farsta centrum. De är jätte bra.
Man ska helst undvika köpa skor i stan. Risken är alltid att personalen är stressade och har inte tid tillräcklig för att visa dig flera skor och lägga ner tid för dig. Lycka till
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#4
5 februari 2008 - 06:53
Gilla 
Jag vill personligen rekommendera Runners Store på Vasagatan mitt emot Centralen. Detta pga jättebra personlig service och MYCKET trevlig personal de gånger jag varit där...man blir väl bemött helt enkelt. Då går man dit flera gånger. Dock skall tilläggas har jag aldrig haft konkreta ärenden i butiken just vad gäller problem med fötter och sulor etc.
Leif Nilsson
1957 • Växjö
#5
30 december 2008 - 17:16
Gilla 
Hej! jag har provat ut och beställt ortolab ilägg från Gå och Löpkliniken på Söder 2 ggr. Den andra gången var det en annan som slipade till dem lite annorlunda så det ömmade under foten när jag sprang i Gbg. Då gick jag till Runners på Vasagatan och Janne såg direkt att de behövde slipas lite annorlunda för att ge bättre svikt och därmed dämp. Han slipade till dem utan betalning, har även fått goda råd och hjälp med mina fötter gratis.
Så honom har jag stort förtroende för. Dit kommer jag att gå och beställa när det blir dags nästa gång. Kan rekommendera honom;
Legitimerade ortopedskoteknikern Jan Forsman http://www.runnersstore.se/Main/O_Tidsbokning.asp
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.