Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 3828 visningar

Garmin Mac-version

Lina Ekeroth
1987 • Örebro
#1
5 oktober 2011 - 18:20
Gilla
Jag har nyligen bytt dator från PC till Mac och efter att ha installerat min Garmin upptäckte jag att programmet inte ser likadant ut i Mac-versionen. Jag vet inte om Mac-versionen bara är torftigare eller om jag missat något i inställningarna?

I PC-versionen samlas ju passen i mappar som är uppdelade i veckoperioder, detta verkar inte finnas nu? Man kan även se i en almanacka vilka dagar man har registrerade pass i PC-versionen men det hittar jag inte heller nu...

Dessutom verkar alla datumen ha blivit förskjutna 3 dagar bakåt i tiden, vissa pass som jag registrerat i klockan som "Annat" finns inte med Garmin Training Center och vissa pass har en symbol som ser ut som en mapp med ett cirkeldiagram framför sig?

Som ni märker förstår jag mig inte alls på den här versionen, någon som har vana av Garmin på Mac som kan förklara det lite?
1974 • Stockholm
#2
6 oktober 2011 kl 15:19
Gilla
Har tyvärr ingen vana av TC. Kör bara Garmin Connect på min Mac, http://connect.garmin.com . Med den senaste uppdateringen av Connect ser jag ingen anledning till att köra TC (skulle vara om man inte har internet möjligen).
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.