Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2518 visningar

Problem med import från Garmin till SportTracks

CaptainX
1969 • Oskarshamn
#1
15 oktober 2011 - 15:45
Gilla 
Hej, Har en Garmin 305 och har hittills läst av mina löprundor på SportTracks men det börjar spöka. Kan nu ej längre importera data från klockan. Händer nada när jag trycker där. Har tagit bort programmet i datorn och laddat hem det igen. Liksom förra gången är det gratisversionen. Vad jag kan se skall det inte vara någon begränsning i tid på gratisversionen 3.0 (Har använt det i 25 dagar). Har även laddat ner den plugin som behövs för importen (sedan tidigare, man kollar att den funkar). På klockan kan man se att det ligger tre löprundor som borde kunna gå att exportera till programmet. Men inget händer alltså när jag trycker "importera" på programmet SportTracks. Jag valde detta SportTracks för jag såg det rekommenderas i forum framför medföljande program från Garmin. Frågor blir (1) Hur få importen att vakna till liv, och (2) Nån som vill rekommendera nåt annat program?
Anders Togerö
1968 • Järfälla
#2
15 oktober 2011 - 17:22
Gilla 
Operativ? Windows 7 stödjer Garminimport från början och installerar man Garmins USB-drivare på Windows 7 börjar det krångla.
1976 • -
#3
15 oktober 2011 - 19:35
Gilla 
2: utan att ha testat SportTracks så tycker jag att Garmin Connect och Runkeeper är bra grejjer. Webb-baserade iofs, även om det inte gör mig ngt. Har dock en lokal backup på alla pass genom att importera till Garmin Training Center med.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.