Överföra träningsdata till jogg från I map my fitness (android) - Löpning
Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 4006 visningar

Överföra träningsdata till jogg från I map my fitness (android)

Johan Danielsson
1979 • Lycksele
#1
21 januari 2012 - 09:41
Gilla 
Hej!

Jag har precis börjat testa att använda min experia active när jag är ute och springer. Kör annars med GPS klocka men när man ska lyssna på musik kan man lika gärna lämna den hemma. Nu till min fråga: är det någon som vet om/hur man kan överföra träningsdata från appen I map my fitness till jogg.se?
Bengt
1979 • Vallentuna
#2
21 januari 2012 - 10:19
Gilla 
Jag kan inte hjälpa dig med just detta. Men jag går själv i tankar katt köpa en active. Just nu springer jag med min x10mini pro, och en större telefon vill jag inte ha med mig när jag springer. Vore även bra om telefonen klarade lite fukt, nu har iof min x10 klarat sig, men den blir riktigt blöt i bland vilket säker inte är jätte bra. Nu till min fråga till dig, hur klarar sig batteriet? Tror du att den klarar ett 3-4 timmars pass med gps och musik. Min nuvarande telefon klarar det inte, max 2 timmar sedan börjar den ta slut, den klarade dock sthlm marathon förra året, men då var det utan musik. Söker en liten android telefon med bra batteritid och som gärna klarar lite fukt. Är active ett bra val?
Johan Danielsson
1979 • Lycksele
#3
24 januari 2012 - 19:55
Gilla 
Är i stort sett nöjd. Lite synd att den inte är helt vattentät längre om man ska lyssna på musik genom 3,5 mm uttaget. Funderar på att skaffa bluetooth hörlurar för att slippa detta. Någon som testat detta? Batteritiden är hyffsad men exakt hur mycket den klarar vågar jag inte säga. 3-4 timmar borde funka om den är nyladdad.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.