Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 4000 visningar

Att överföra träningsdata från Polarpersonaltrainer till jogg

1982 • Åkarp
#1
11 januari 2014 - 18:32
Gilla
Jag använder mig nu av den nya Polar Beat appen och loggar min träning med den. Jag har sett att man ska kunna föra över träningsdatan därifrån och över hit till jogg men problemet är att jag inte lyckas få informationen i hrm format från polarpersonaltrainers hemsida. Varje gång man försöker att exportera det så blir det i xlm format. Har du använt appen med telefonens gpsfunktion aktiverad kan du även välja att exporter i gpx format men då får du inte med dig pulsvärdet.

Är det någon som har koll på detta. Jag blir jävligt irriterad på att inte få det att fungera då jag vill ha min träningsdata här men tyvärr stödjer ju inte svettigt appen användande av pulsband.
1954 • Falun
#2
11 januari 2014 - 18:46
Gilla
Googlade lite och det är flera som efterfrågat detta. Men man kan tydligen göra om XML-filen till HRM:
http://www.mgratzer.com/web-based-polar-personal-trainer-xml-to-hrm-converter/
1982 • Åkarp
#3
11 januari 2014 - 19:02
Gilla
Tack Leif.... tyvärr vill inte den konvertera filerna. Den säger: The change you wanted was rejected. Maybe you tried to change something you didn't have access to.

Men jag får försöka leta om det finns andra möjligheter att konvertera xlm filer då helt enkelt.
1954 • Falun
#4
11 januari 2014 - 22:13
Gilla
Lite märkligt att den inte exporterar hrm-filer från sidan. Men med RCX5:an kan jag göra det från Polar Websync, samma komponent som laddar upp data till Polarpersonaltrainer.
1982 • Åkarp
#5
11 januari 2014 - 23:58
Gilla
Jag har en Polar RS300X med men jag andvänder hellre Iphonen med Polar Beat för det pulsbandet jag har till telefonen verkar ge bättre pulsvärde. Jag blev också förvånad att man från Polarpersonaltrainer.com inte kunde exportera direkt i hrm format. Hade varit gött om Svettigt appen hade varit kompatibel med pulsband också. Då hade allt fungerat smidigare.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.