Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 3736 visningar

Import av data från app (Endomondo)

1968 • Kristianstad
#1
26 februari 2012 - 21:08
Gilla
Hallå!?! :)
Vet att många har appar och kunskap om dessa. Eftersom jag är "nördar in" på saker och vill att det ska vara så "perfekt" som möjligt så ställer undrar jag följande.
Jag vill höra om någon har koll på att importera data från "ett annat ställe", i mitt fall Endomondo.
Jag provade att importera mitt spinningpass med så väl tcx som gpx format och får olika data. Kanske inte så konstigt tycker ni...men saken är att jag vare sig har Polar- eller Garminklocka utan "bara" ett pulsband från Garmin som pratar via ant+ med min androidtelefon (SonyEricsson Xperia Active).
På den ena får jag starttiden och på den andra...får jag något annat - vare sig start eller stopptid. Det skulle kunna vara tiden jag laddade upp passet på Endomondo.
Likaså skiljer det i "distans" och tid. (Jag har inte raderat sträckan ännu...det är ju ett pass på spinningcykel så jag kom ju inte så värst långt...)
Det ena passet har ett (tomt) pulsdiagram och sträckdiagram medans det "andra" passet bara har sträckan och ingen puls....snurrigt? Tja, lite... ;)
Någon som har koll på hur man "ska" göra för att få med så mkt info som möjligt vid importen eller egna smarta erfarenheter?

Jag såg skrev en tråd med denna fundering på systersiten cykla.se innan men det känns som "forat" på jogg.se är mer aktivt så jag hoppas på mer svar/idéer här.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.