Löpning Kom igång 1 inlägg 3298 visningar

Gratis introduktionsklass 29/5 (Göteborg Running Club)

Johan Nihleen
1985 • Göteborg
#1
23 maj 2012 - 11:52
Gilla
Hej alla!

Vi på GRC har fått frågan om att hålla ett introduktionspass. Sagt och gjort! Den 29/5 kl 19.10 (efter ordinarie pass som börjar 18.00 vid Linnéplatsen) samlas vi vid Pliktalekplatsen i Göteborg för att gå igenom löpövningar/teknik samt lättare intervallträning. Gruppen inriktar sig till er som springar runt 6.30-7.30 tempo under 2000 meter, eller helt enkelt vill lära er lite nya övningar.

Mer information hittar ni på www.facebook.com/GoteborgRunningClub (klicka like och kolla i evenemangskalendern (anmälan). Ni får gärna ringa eller maila också. Johan@goteborgrunningclub.se, 0707 963 517.
Alla som kommer på klassen får även 15% på runnerscorner.se.


Om Göteborg Running Club
Göteborg Running Club erbjuder kostnadsfria löpklasser för alla, oavsett konditionsnivå. –Helt enkelt för att hälsa klär alla!

GRC grundades av oss, Johan Nihleen och Samir Hamila, för att vi helt enkelt älskar träning och gärna delar med oss av vår kunskap kring detta. För att sprida vår träningsglädje försöker vi variera löpningen på ett sådant sätt att det passar alla. Det kan vara nybörjarpass, snabb intervallträning, tung backträning eller teknisk löpskolning. Men bli inte rädd, alla lär sig och det är faktiskt ruggigt kul!

Som ett bevis på att alla kan vara med så är våra medlemmar mellan 18 och 50+ och har olika löpvana. GRC är för alla! Kolla i vår kalender för att se när nästa pass är. Vi svarar även gärna på frågor i mail eller på telefon.

Vi erbjuder även träningspass för företag som satsar på friskvård. Löpning är ett väldigt kul och sunt sätt att skapa gemenskap!

Välkommen att prova!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.