energigel - Löpning
Löpning Kost & Näring 3 inlägg 3813 visningar

energigel

1963 • Halmstad
#1
3 juli 2012 - 20:57
Gilla 
Hej
Jag är i gång med maratonträning och behöver energitillskott under långpass. Har idag köpt ett par olika för att prova vilken som passar mig bäst. Vill ha något som ger ganska snabbt tillskott. Köpte Enervit gel och Enervit sportdryck. Någon som vill dela med sig av sina erfarenheter?
Tack Lena
Claes Danielsson
1971 • Västerås
#2
4 juli 2012 - 17:31
Gilla 
Min erfarenhet är att de olika märkena är ganska lika effekt- och innehållsmässigt, även om tillverkarna ofta försöker få det att låta som att det är något alldeles extra med just deras märke.

I tråden nedan kan du se vad folk tycker om olika gels. Som synes så kan uppfattningarna skilja sig åt ganska rejält så mitt tips är att du helt enkelt provar dig fram tills du hittar någon du gillar:
http://www.jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=26449
1972 • Umeå
#3
6 juni 2013 - 22:17
Gilla 
gammal tråd, men...
testade maxim och enervit nu under den senaste veckan. dyrare kolhydrater får man verkligen söka efter. jag trodde på förhand att det skulle vara något extra med gel, men det är ju bara fruktos och glukos... måste vara bättre med gott och blandat eller gelehallon... (eller OK, den lilla påsen är ju behändig att servera sej kolhydraterna ur) man kanske bara ska blanda sportdrycken lite starkare?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.