Löpning Rundor & Kartor 4 inlägg 2938 visningar

Någon i Västerås som springer Bruksleden från Skälby till Rocklunda?

Anders Jörnesten
1979 • Västerås
#1
21 juli 2012 - 20:19
Gilla
Hej, letar efter intressanta bansträckningar för långpass, och är intresserad av att springa Bruksleden från Skälby till Rocklunda som del av långpass, eller omvänt. Finns det någon som känner till den sträckningen och kan informera om hur lång den är samt om terräng, tydlig märkning osv? Som jag förstår det när jag sett kartan så handlar det inte minst om att hitta vägen tillbaka till Västerås så att man inte fortsätter norrut i oändlighet:-)
1970 • västerås
#2
22 juli 2012 kl 16:00
Gilla
Det var ett tag sen, men egentligen aldrig sista biten eller svängen ner mot skällby. Eftersom de har hållt på med utvidgningen av erikslund köpcenter, så vet ja inte länger var man går på bruksleden längre därifrån. När jag har sprunigt har jag kommit från suradelen etapp 2 och sedan ner på etapp 1a men bara en liten bit på den. Vet att några andra i klubben försökte springa spåret från erikslund mot hallsta, men att de avbröt tidigare för att det var så svår fram komligt(och det var ett par år sen)...lycka till.
Anders Jörnesten
1979 • Västerås
#3
22 juli 2012 kl 16:18
Gilla
Tack för infon! Anledningen till min nyfikenhet var att jag cyklade till Erikslund för någon vecka sedan och då såg en hyfsat nyuppsatt skyltning om Bruksleden med pilar till Skålbystugan, Rocklunda mm. Får ge mig ut på ett litet äventyr helt enkelt på nästa långpass.
1970 • Sala
#4
22 juli 2012 kl 17:32
Gilla
Kul Anders, kom gärna med synpunkterna på ledens skick här i tråden, det skulle vara kul att veta om det är värt en tur nån gång.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.