Löpning Övrigt 6 inlägg 3168 visningar

Våga tro och kämpa!

1994 • Strängnäs
#1
20 november 2012 - 22:35
Gilla
Hej, igår var det fyra månader sen jag startade(19 Juni) med löp-träningen och jag ångrar absolut inte mitt beslut att börja. Från dag 1 har det varit slit och slit för att uppnå mina mål som jag satte upp under 2012.
Men redan 1 månad efter starten blev jag överraskad av hur pass bra konditionen var och tog ett beslut som har givit mig ett STARKARE självförtroende, beslutet var att gå med i en löparklubb(Ärla IF). Detta beslut skulle komma och bli min lilla vändpunkt i livet.

Efter flera slitsamma träningar med laget fick jag höra positiva kommentarer och feedback från min tränare ( Bjarne Thysell ) om att jag verkligen man kan bli något om jag bara kämpar på. Kämpa även om du stöter på motgångar och det har jag verkligen gjort.

Idag har jag som sagt sprungit i 4 månader och har inte mått bättre. Mina resultat blir bara bättre och bättre , vilket ger en positivt effekt i min träning. Bland annat så har jag sänkt mig ifrån 20min till 18,50(Kuperad bana) på 5Km.

Men det jag egentligen vill säga är att :

Trots att ni stöter på motgångar så behöver ni inte ge upp utan försök att ta steget förbi motgången och försök att klättra längre upp i stegen!. Ni blir bara starkare som person och löpare om ni klarar att besegra er motgång.

Alla kan nå FRAMGÅNG om ni bara vill och framgång behöver inte vara att ni ska upp till elitnivå. Utan ni når framgång när ni uppnår era egna mål, oavsett om det är långsikta mål eller kortsiktiga mål och ni skall aldrig sluta tro på det ni gör. För alla kan , bara om man vill.
Linda Karlsson
1982 • Mönsterås
#2
21 november 2012 kl 07:07
Gilla
Tack för ditt inlägg.
Har/hade börjat tvivla på mig själv, för det gick inte som jag ville påvissa lopp och vissa pass under några månader med start på Göteborgsvarvet i maj. Allt kändes skit i aug, så jag tog ett beslut att träna mindre, för att köra igång igen lite mer på riktigt i slutet av sept, början av oktober.
Så stod jag där på startlinjen till ett halvmara lopp i lördags, och det var mitt lopp. Sluttiden blev 2,06,13 en tid som är 17 min bättre än i Göteborg, så där kände jag att allt slit har äntligen gett resultat. Nu vågar jag drömma om en tid under två timmar.
Tack för att du delade med dig!!
1994 • Strängnäs
#3
21 november 2012 kl 18:38
Gilla
Tack själv!
Lars Svärd
1973 • Järfälla
#4
22 november 2012 kl 17:20 Redigerad 22 november 2012 kl 17:19
Gilla
Din 400 meters tid imponerar. Det blir intressant att se nästa år vad du presterar.
Skall du köra inomhus i vinter på bana?
Maria
1982 • Norrtälje
#5
22 november 2012 kl 19:32
Gilla
Härligt.....

Om någon hade frågat mig förra året hade jag sagt att jag hatar att springa. Men efter graviditet och dess hormoner så går det bättre än någonsin. Jag kan typ inte gå längre , jag som bara gick pw förr. Sjukt beroende framkallande detta!
1994 • Strängnäs
#6
22 november 2012 kl 23:21
Gilla
Lars: Tack så mycket! I dagsläget har jag råkat ut för ''löparknä'' så ligger i alternativträning fas, vilket inte ger mig den träning jag behöver. Men jag har ett inplanerat 800meters lopp i Januari och är förhoppningsvis hel till dess.

Maria: Beroende framkallande för det är så sjukt kul!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.