Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 510 visningar

Varning för Myron Global!

Mattias Widman
1978 • Stockholm
#1
4 juni 2008 - 14:32
Gilla
Jag beställde en Garmin Forerunner 305 från Myron Global på Ebay i början av maj eftersom priset där låg på ca 1500 kr inkl frakt från USA. Jag betalade lite extra för deras snabbaste fraktalternativ som innebar att jag skulle få hem klockan på ungefär en vecka.
Efter en vecka började jag fundera var min klocka hade tagit vägen och upptäckte då att fler hade haft problem med leveranserna från Myron Globa. Jag försökte då kontakta dem genom både Ebay, deras Gmail-konto och genom Paypal men fick aldrig något svar.
25:e Maj öppnade jag en "dispute" hos Paypal för att kräva pengarna tillbaka.
Idag fick jag meddelande från Paypal att de hade krävt Myron Global på pengarna och återbetalat dessa till mitt konto.

Så med detta vill jag varna för att handla från Myron Global. Risken är stor att ni aldrig får era varor.
Vill ni ändå prova så använd enbart Paypal för att betala eftersom ni då har ett skydd därigenom som gör att ni troligen får tillbaka era pengar om handlaren krånglar.
SuperGunnar
1983 • Lund
#2
4 juni 2008 kl 14:43
Gilla
Jag fick min 305a från Myron, snabbt och billigt, inga problem. Har dessutom flera kompisar som gjort detsamma, så de är inte bara dåliga kan jag säga.
Mattias Widman
1978 • Stockholm
#3
4 juni 2008 kl 19:33
Gilla
Nej, jag är medveten om att ganska många inte har haft några problem med leveranserna från Myron. Men läser man betygen på Ebay så ser man att det ändå är en hel del som har fått problem.
Så frågan är om det är värt att chansa när det verkar vara slumpvis om man får varan levererad eller inte. Jag skulle inte rekommendera att beställa därifrån med tanke på att det blir en hel del strul och mailkonversationer innan man får tillbaka pengarna, vilket inte ens är någon garanti att man får.

Nu har jag beställt samma klocka från Ebay i England i stället och fick betala ungefär 200kr mer där. Så jag skulle gladeligen ha betalt de 200 kronorna extra direkt för att slippa allt strul som det första köpet innebar...
SuperGunnar
1983 • Lund
#4
4 juni 2008 kl 22:49
Gilla
Fast jag skulle rekommendera dem. Snabb leverans, bra pris och bra mailkontakt.
Glenn Lundberg
1983 • Göteborg
#5
17 juni 2008 kl 10:53
Gilla
Jag köpte genom myron och paypal. Hörde aldrig något ifrån dem och fick ingen klocka. Fick tillbaka mina pengar och köpte klockan i butik. Skulle rekommendera att testa myron för mycket folk verkar få sina grejer. Men betala för helsicke med paypal. Det är helt safe. Ni kommer få era pengar tillbaka om ni inte får era prylar.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.