Löpning Tävlingar & Motionslopp / ASICS Stockholm Marathon 4 inlägg 2559 visningar

Startbevis

Björn Söderberg
1964 • Storvreta
#1
26 maj 2013 - 10:01
Gilla
Hej! Så sabla trist att ej kunna vara med i Stockholm Marathon i år på grund av en efterhängsen skada som hållit på sen Juli 2012 innan jag äntligen fått en diagnos och hoppas se ljuset i den långa tunneln snart. Det har vuxit in blodkärl med nerver i hälsenan därav all smärta men så svårt att få rätt hjälp men tillslut hände det.
Det jag tycker är så synd att det inte går att sälja STARTBEVISET finns nog många som skulle vilja ha den platsen som jag är tvungen att lämna(suck) hade blivit mitt 10:e i rad. Dystert. Men är glad att jag kan börja gå utan att halta men små svider än men behandlingen ska väl hjälpa snart får jag hoppas så jag kan börja springa igen. Men lång väg tillbaka om jag än kommer dit.
1956 • PARTILLE
#2
26 maj 2013 kl 11:14
Gilla
Varför skriver Du då inte i köp- och säljforumet? Där finns hur många som helst som jagar startplats. Alternativt är om Du har försäkringen startklar. Det här är ett tävlingsforum.
Samtidigt vill jag säga att det är riktigt surt att inte få starta, men glad över att Du är på väg tillbaka. Jag vet hur det känns, för jag måste också skippa starten i Stockholm och även i Båstad. Lycka till med rehab:en :-)
1961 • Göteborg
Administratör
#3
26 maj 2013 kl 12:31
Gilla
Men Stefan, Björn skriver ju inte att han vill sälja sitt startbevis. Tvärt om tycker han ju att det är synd att man inte kan göra det. En hyvens kille som följer reglerna alltså.
1956 • PARTILLE
#4
26 maj 2013 kl 14:34
Gilla
Sant i och för sig. men den kändes som ett gränsfall. Jag duckar och smyger ut genom sidodörren... :-)
Men fortfarande lider jag med Björn som inte kan få starta :-) eller det kanske skall vara en :-( istället?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.