Löpning Om jogg.se 2 inlägg 4311 visningar

Runkeeper GPX till Jogg.se

1995 • Falun
#1
21 april 2014 - 00:14
Gilla 
Hej!
Jag är ny här och har sökt och letat hur man importerar en gpx fil så till sin träningslogg här, men ingenting har gett mig svar på det.

Är det fortfarande möjligt att importera gpx filer?

/ Carl-Philip
1962 • Fellingsbro
#2
21 april 2014 - 09:23
Gilla 
Repriserar mitt svar från annan tråd...passar bättre in här :)
Så här gör jag:
Går in på min registrerade aktivitet/joggingrunda i Runkeeper, längst ner under kartor och kilometertider så finns en rubrik Export, där klickar jag på "GPX", då sparas alla uppgifter om joggingrundan i min hårddisk.
Går sedan till jogg.se och klickar på "+ Nytt pass". En bit ner under rubriken "Importera från GPX, TCX och FIT" så klickar jag på ikonen för GPX.
Då hamnar jag på "Importera träningspass från fil" och där klickar jag på "Bläddra". Jag letar då på den nedladdade filen som på min dator hamnar på "Hämtade filer" och heter typ "RK_gpx_2014-02-05_1441.gpx".
Öppnar den och då kommer jag tillbaka till "Importera träningspass från fil" där jag klickar på "visa aktiviteter", bockar i den lilla ringen "Spara" och trycker på knappen under "Spara". Skrollar längst ner och trycker på spara igen.
Ja, då får jag alltihop registrerat på jogg.se med karta, tider och hastighetskurva. Höjdprofilen verkar dock inte bli registrerad.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.