Löpning Tävlingar 7 inlägg 5560 visningar

Vättern Triathlon SM långdistans

1986 • Karlstad
#1
29 juni 2014 - 15:49
Gilla 
Vilka från forumet deltog ? Hur upplevde ni dagen ?

Jag tyckte vädret jobbigt på cykeln, absolut. Hade kraftiga problem i T2 vilket tog mig 9 minuter (!). Jag saknade funktion i händerna och att byta både strumpor och skor var helt omöjligt.
Och de små backarna på löpningen var tuffa när orken tröt.

Annars en rolig dag för mig, som förra året fick bryta efter simningen då jag skar mig illa i foten påväg upp ur vattnet.
Härligt med alla som är positiva mot varandra.
1968 • Tullinge
#2
29 juni 2014 - 21:51
Gilla 
Visst fick du applåder på per race mötet för att du ställde upp igen?
Bra kämpat, ingen lätt match, jag var nära att bryta eftersom jag dumt nog körde i linne och var helt stelfrusen efter 10 min cykling. Banorna var annars rätt snälla, bara vädret som ställde till det. Simningen var rätt lätt och trevlig, löparbanan mycket bra med mycket skogslöpning
Jon - Erik Bäckström
1979 • Linköping
#3
29 juni 2014 - 21:59
Gilla 
Bra kämpat av alla som tog sig runt och i mål. Inte dom värsta förhållanden jag tävlat i, men rejält kallt. Simningen var förvånansvärt snäll. Bra temperatur efter förutsättningarna, och klart vatten över en bra bana. Det enda som drog ner upplevelsen var en felsimning på 600 meter. Trodde båda rundningsbojarna ut på andra varvet skulle vara gula, och såg inte den röda.
Ut på cykeln hade jag både tjockare jacka och långa tights, så det var mest huvudet som fick kämpa med regnet när motivationen tröt. Klart värt det även om T1 slutade på sex minuter. Behöll dumt nog jackan på ut på löpningen och kunde efter målgång konstatera att den vägde strax över kilot med allt vatten den sugit åt sig. Överlag mycket nöjd med tävlingen, särskilt som jag satsar främst på olympisk distans i år. En extra eloge till alla funktionärer som kämpade på i grisvädret, och dessutom orkade heja på oss tävlande.
1969 • Björkhagen
#4
29 juni 2014 - 22:02
Gilla 
Härligt Petter att du körde i år!!!!
1986 • Karlstad
#5
30 juni 2014 - 08:46
Gilla 
Jepp jag fick applåder. Dom värmde faktist =)

Simmet som ni säger var trevligt och många av oss hade nog kunnat köra 1km till. För ni upplevde inte heller vattnet så kallt eller ?


Jon - Erik: Du fortsatte alltså närmre land än oss andra om jag förstår dig rätt ?

Kommer ni tillbaka 2015 på VM ?
Jon - Erik Bäckström
1979 • Linköping
#6
1 juli 2014 - 08:07
Gilla 
Jag rundade bara en boj vid vändningen efter 1500 m, skulle varit två.....Man tänker inte så snabbt när det är lopp. Håller med om att en kilometer till hade funkat bra, just i själva simmomentet, men det kanske hade straffat sig på cyklingen med ännu mer kyla i kroppen.
1981 • Katrineholm
#7
1 juli 2014 - 15:31
Gilla 
Ja jag frös inte heller på simningen, men grät på cykeln för att jag frös. Trodde på riktigt att jag skulle skallra sönder tänderna och jag fick flera gånger stanna när jag skulle ha upp något att äta eftersom jag var så fumlig och yr. Hade katastrofalt dålig cykeltid, men jag gjorde det ju iaf. På löpningen tog det 15 km innan jag fick tillbaka någon känsel i fötterna, rätt kämpigt. Fullföljde iaf och kom 9:a i seniorklassen så VM-platsen är säkrad.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.