Triathlon Blandat 14 inlägg 4105 visningar

Garmin 910 inställningar?

1983 • Stockholm
#1
16 juli 2014 - 08:19
Gilla 
Hej!
Jag har tittat i manualen men hittar inget smidigt sätt att ställa in så den mäter simning och löpning när jag kör swimrun?
Valde multisport varannan löpning och simning, men den tror enbart jag springer och mäter inte simningen. Simningsmomentet läser den som löpning. Tråkigt...
Någon som har en lösning?
1976 • Markaryd
#2
16 juli 2014 - 09:11
Gilla 
När jag körde så körde jag enbart på löpinställning, eftersom att du inte kollar klockan på samma sätt när du simmar som springer.
1976 • Markaryd
#3
16 juli 2014 - 09:11
Gilla 
Hittade inget smidigt sätt.
1976 • Solna
#4
16 juli 2014 - 15:04
Gilla 
I multisport måste man väl trycka på 'lap' i växlingen för att den ska fatta att du bytt. Iaf är det så vid triathlon. Det finns ju en inställning för att den automatiskt ska känna vilken sport det är också. Även om jag inte har testat det själv
1976 • Markaryd
#5
17 juli 2014 - 07:01
Gilla 
Stämmer Mattias. Jag körde löpinställning och "lapade" varje upp och nergång i vattnet och fick på så vis fram sträckorna.
1983 • Stockholm
#6
17 juli 2014 - 18:36
Gilla 
Aha! Jag tryckte inte på någonting!
Jag ska testa med att trycka lap nästa gång.
Fredrik Ankarstrand
1989 • Katrineholm
#7
19 juli 2014 - 14:53
Gilla 
En ny fråga gällande samma klocka, någon som stött på problem när det gäller att lagra aktivitet? Bara för att vara säker, man håller in "lap" tills den återställer/sparar, eller hur? Har haft den strax 1år och gjort så men idag får jag den inte att spara.
Någon med tips?
kasper thulin
1973 • Höllviken
#8
20 juli 2014 - 17:19
Gilla 
Hade samma problem, då berodde det på för många lagrade rundor som inte lagts in på datorn.
Fredrik Ankarstrand
1989 • Katrineholm
#9
20 juli 2014 - 18:29
Gilla 
Provade att radera de som fanns i klockan och nu verkar det fungera! :)
1983 • Stockholm
#10
20 juli 2014 - 20:01 Redigerad 20 juli 2014 - 20:01
Gilla 
Om vi ändå pratar felsökning:

Min klocka stänger av sig 2-3 gånger när den försöker överföra data automatiskt.
Sedan när man tar synkronisera via programmet så går det kanske på fjärde försöket. Någon som haft samma problem?
Fredrik Ankarstrand
1989 • Katrineholm
#11
20 juli 2014 - 21:09
Gilla 
Inte haft det problemet med att klockan stänger av sig, dock får jag konstigt nog rätt ofta installera om ANT+ i datorn för det försvinner men jämna mellanrum.

Vilket program menar du om det inte e ANT+ automatiska överföring du använder?
Det kan inte vara att du laddar över allt som finnes sparat i klockan vid varje tillfälle som kanske slår ut den?
Fredrik Ankarstrand
1989 • Katrineholm
#12
20 juli 2014 - 21:09 Redigerad 20 juli 2014 - 21:10
Gilla 
.. ..
1983 • Stockholm
#13
20 juli 2014 - 21:22
Gilla 
Första gången så fungerade allting jättebra. Så fort jag kom i närheten av datorn (inom 3 m ca.) så började den överföra. Nu när den kommer nära datorn och ska överföra trådlöst så stänger den av sig efter 20 sekunder. Sätter på klockan igen och överför manuellt med programmet. Den stänger av sig igen. På tredje försöket brukar det fungera och över passet... =/
1978 • Skurup
#14
26 juli 2014 - 11:20
Gilla 
Jag har samma problem att den ofta stänger av sig under överföring. Brukar funka på andra försöket. En udda observation är att den brukar skifta skärm efter överföringen. Så om jag har klocka framme så visar den tex hastighet och längd sen. Det var länge sedan det kom någon ny mjukvara vilket är lite synd, för det verkar behövas.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.